perjantai 18. helmikuuta 2011

Wild and Desperate at Kilimanjaro..

Ostin eilen kaksi uutta kynsilakkaa Seppälästä. Tällä kertaa Wild and Grazy sarjaa sävyissä w250 Kilimanjaro ja w71 Wild and Desperate. Tuo viimeinen muistuttaa pullossa hyvin paljon OPIn Katy Perry collectionin sävyä Last Friday Night.

Ensin tämän päivän kynnet. Kynsillä siis Kilimanjaro kahdella kerroksella. Sävy on mintunvihreä. Kuten huomata saattaa, kynsissäni pituutta ei ole paljoakaan. Kynnet lohkeilee nyt ennätyksellisesen tiuhaan. Olen harkinnut jo vakavasti geelikynsien kokeilua. Viimeksi eilen kynsi napsahti poikki iloisesti kun saavuin tuolta Siperiasta kodin lämpöön. Oven karmiin kopsautin sormet ja naps, kynsi poikki. :/
Sitten kaksikkoon, jotka muistuttavat mielestäni todella paljon toisiaan. Tätä Wild and crazy lakkaa en ole vielä kynnelle kokeillut. OPIn lakka ei nostattanut suuria innostuksen huutoja ilmaan.Luonnossa nämä ovat vielä enemmän toisiensa kaltaisia, kuva hieman muuttaa tuota OPIn lakkaa tummemmaksi. Halvempi versio sen sijaan on kuvassa todella lähellä luonnollista sävyä.

Onko joku muu huomannut yhtäläisyyden?

Nyt lähden kirpputori kierrokselle etsimään aarteita. Ihanaa viikonloppua kaikille jo tässä vaiheessa! :)

Edit. 22.2  
Kokeilin OPIa ja Wild and Crazya vierekkäisille kynsille ja totean seuraavaa:
W&C lakka on pohjaväriltään sinisempi ja sisältää enemmän microglitteriä OPIn lakkaan verrattuna. OPI on koostumukseltaan ohuempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti