sunnuntai 13. helmikuuta 2011

L'Oréal Paris Perfect Clean Foaming Gentle Scrub

Tästä tuotteesta onkin ollut juttuja blogeissa ympäri maata, mutta teinpä minäkin oman versioni aiheesta. Kyseessä on siis kasvojenpesu tuote, jonka mukana tulee silikoninen (?) "scrublet" eli kasvoharja/tyyny. 

Itse ostin kuvassakin näkyvän keltaisen version tuotteesta. Tämä kuorii ihoa hellästi ja sopii kaikille ihotyypeille. Tämä lupaa puhtaan tunteen kasvoille, supistaa ihohuokosia ja tasoittaa ihon pintaa. 

Käyttö on helppoa, kosteille kasvoille hierotaan kevyesti tätä kasvoharjaa johon on lisätty hieman tätä kuorintageeliä. Lopuksi kunnon huuhtelut ja kasvojenhoitotuotteet normaaliin tapaan. Tuotetta voi käyttää kerran päivässä, mutta jos iho tuntuu ärtyvän niin harvennetaan käyttöväliä. Itse tykkään kovasti lopputuloksesta: pehmeästä ihosta, joka tuntuu hehkuvan. Mielestäni tuo srublet on ihan kiva keksintö ja plussaa siitä että se pysyy tallessa tuossa pakkauksen kyljessä. Tosin olen kasvoharjalla ennenkin harjaillut ja saman tunteen siitä saa. Mutta kiva idea joka tapauksessa. Tämän kanssa ei pysty painamaan liian kovaa verrattuna harjaan. Iho kiittää  :)


Loppuun vielä INC tuotteen takaa. Kuka muu on ihastunut/kokeillut tätä?

3 kommenttia:

 1. Miltä tämä tuoksuu? Olen usein kaupassa käsissäni tätä jo pidellyt, mutta tuoksu mietityttää.

  VastaaPoista
 2. Taidan ostaa miehelle tämän, saanpa samalla testata itsekin ;)

  -Nea-

  VastaaPoista
 3. Tuoksu on mielestäni ihan ok, tulee mieleen sitrushedelmä.. INC listassa vilahtaa aprikoosin siemenjauhe, en tosin tiedä tuoksuuko aprikoosin siemenet vastaavalta. :D

  VastaaPoista