lauantai 5. helmikuuta 2011

Tugga-asiaa eli juttua Elumen suoraväristä

Päätinpä värjätä hiukset Goldwellin Elumen RR@all värillä eli kyseessä on superhyperpunainen väri. Aiemmin olin laittanut tukkaani Crazy colorin oranssia, joka nyt tuntui haalistuneen viikossa tylsäksi.. Olen kameleontti hiusten suhteen ja mielialan mukaan vaihetelen sävyä oranssi-viininpunainen akselilla. Nyt siis olen menossa takaisin kirkkaan punaiseen.. :D

Elumen on hapetteeton hiusväri joka on verrattavissa suoraväreihin. Se ei vahingoita hiusta. Elumenilla ei myöskään pysty vaalentamaan hiusta, (kuten ei suoraväreinkään) Elumenilla on kirkkaiden, puhtaiden  "shokkivärien" lisäksi luonnollisempia sävyjä. Näitä voi myös sekoitella keskenään, jos kartasta ei löydy sopivaa sävyä. "Ellua" voi kysellä kampaamoista, sillä kuluttajille sitä ei ole saatavilla Suomesta.

Elumen on siitä mainio hiusväri, että kerrostuessaan hiukseen se todella pysyy siinä kuin takiainen (toisaalla poistaminen on hankalaa).

Tämä on siis punatukkaisten pelastus, sillä tämä todella jää hiukseen kerrostusten jälkeen tiukasti toisin kuin markettien nykyiset värit. Jopa niin tiukasti ettei lähde pois, vaan saattaa kuultaa toisten värien alta vielä vuosien päästä jos haluaakin olla esim. brunette. Tosin tässäkin tulee muistaa ettei kaikki toimi kaikkien kohdalla samoin. Olen lukenut myös kokemuksia, ettei "Ellu" ole jäänytkään hiuksiin, vaan liukunut pois nopeasti. Kokeilemalla selviää... 


Kuinka moni on kokeillut Elumenia? Mielipiteitä?

9 kommenttia:

 1. Hah : D kyllähän sitä itsekin meinas tulla hulluks kun tuon sivun löysi.. Saa nähdä miten käy : D ja kuvaa hiuksista pian, kiitooos!

  VastaaPoista
 2. kivan näkönen blogi sulla 8) mistä ostit elumen värin? tahtoo myös!

  VastaaPoista
 3. Kiitos =)

  Tilasin Shampooman.comista. Postikulut on noin 20e eli kannattaa tilata useampi tuote kerralla. Yhden putelin hinta on 21e muistaakseni. Mutta riittoisaa, täytyy todeta. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva blogi :) Itselläni on ollut kirkkaan punainen tukka n.10vuotta. Käytän värinä: https://www.leatherheaven.com/?m=pro&a=prolist&cat=46 (näitä saa esim. micmac:stä 5,90kpl ja ulkomailta edullisesti) Värinä on poppy red. Värjään tukkaa n.1kk välein ja saan yhden purkin riittämään tukkaani(paitsi silloin laitan kaksi, kun olen juurenkin valkaissut). Oma hiukseni on peppuun asti. Jos väri tuntuu haalistuvan, niin tätä väriä voi sekoittaa hiukan shamppoon sekaan ja kirkastaa tukkaa. Aivan alussa itselläni tukka haalistu nopeasti ja sai värjätä jopa 2viikon välein. Onneksi nuo on kasvivärejä(ainakin parturin mukaan ) ja ei niin vahingoita hiusta.

  Mutta punainen on ihana väri ja se tekee ns. sokeaksi... aina tahtoisi punaisempaa ja punaisempaa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos :)

  Tuota en olekkaan kokeillut. Tosin tämä nyt tukassa oleva Elumen on tosi kivasti pysynyt punaisena. Reilun kuukauden välein blondaan tyven ja heitän värit muhimaan (tosin tuossa ajassa juurikasvuni jo venähtää hieman rumaksi, mutta eip voi mittää..) :D

  Punainen on sellainen väri että kerää taatusti katseita kadulla. Itse en sitä enää huomaa ja oletan automaattisesti että mussa on jotain vikaa jos ihmiset tuijottelee kadulla. Viimeistään heijastus kaupan ikkunasta muistuttaa että onpas punaisena hehkuva tukka. :)

  VastaaPoista
 6. Joo, olen huomannut saman ja enää en kiinnitä siihen huomiota. Ainoastaan lapset saattavat kovaan ääneen sanoa hiusten väristä ja sitten kiinnittää huomiota hyssytteleviin vanhempii :)
  Baarissa kyllä usein tullaan mainitsee punaisesta tukasta, kyselee onko omat jne. Siihen kyllä tottunut ja siihenkin, ettei pysty olemaan missään ns.piilossa :D Aina joku huomannut punaisen pään.

  Itse valkaisen juuren kanssa reilun kk välein ja käyn kampaajalla(tätä on mahdoton itse vaalentaa pituuden takia). Juurikasvu häiritsee itseä aina kauheasti, mutta kampaaja(muutkin )aina kehuu juurta :D Mun oma tukka on väriltää lähes musta ja kuulemma jotkut käy värjää juuri pelkän juuren eriväriseksi... ite kun kiroaa viikon värjäyksen jälkeen jo näkevänsä jotain mustaa :D

  VastaaPoista
 7. Toi "tunnistettavuus" on muuten taattu. Monesti ihmiset moikkailee kadulla ja vasta jälkeen päin tajuan et "aijoo se täti kävi työpaikalla viime viikolla" tai jotain vastaavaa. :D

  VastaaPoista
 8. Joo, muakin tunnistetaan värikkään tukan takia. Ja mullakin on Elumen-värit ( ja shampoo joka auttaa niitä pysymään ) käytössä. Tässä pari mun tukkaa ( löysin sun blogin etsiessäni inspistä kampaajakäyntiä varten ):
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=126803427476122&set=o.232819100119391&type=3&theater
  ja https://www.facebook.com/photo.php?fbid=126804410809357&set=o.232819100119391&type=3&theater

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, tuo viimeinen on tosi hyvännäköinen =)

   Poista