maanantai 4. lokakuuta 2010

Kaksi kertaa silmänympärysvoide

Ensimmäisenä vuorossa Lumenen Time Freeze with artic heather, kiinteyttävä silmänympätysvoide. Tuubissa (15ml) olevaa voidetta taputellaan kevyesti iholle aamuin illoin 1-2 pisaran verran. 



Tämä on ollut käytössä nyt kolmisen viikkoa ja olen tykkäillyt kovasti. Tämä ei saa silmiäni vuotamaan eikä ärsytä herkkää ihoani. Kiinteyttävästä vaikutuksesta en osaa sanoa mitään, sillä sellaista vaikutusta ei VIELÄ tarvita. Mutta olen etukäteen jo liikenteessä, tuskin siitä harmiakaan on. Käytänhän silmämeikkiä ainakin viitenä päivänä viikossa. Vaikka yritän poistella meikit erittäin hellävaraisesti, niin voin kuvitella että muutoksia ihossa alkaa tapahtumaan ajan kanssa (venymistä ainakin..) Sukuni naisilla ryppyjä löytyy jo "varhaisessa" vaiheessa, joten yritän taistella ainakin silmäryppyjä vastaan jo ennen niiden ilmaantumista.



...................................................

Rainbow silmänympärysvoide (20ml) oli muistaakseni noin 3-4 euroa eli "halpis tavaraa" jota saa esim. ABC huoltoasemilta! Ostin tämän ihan kokeilun kannalta reissua varten. Seuraava teksti ja kuva on lainattu täältä.

Rainbow silmänympärysvoide sisältää ubikinonia (Q10 -koentsyymiä), E-vitamiinia ja B5-provitamiinia, jotka suojaavat ihoasi ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Hiero voidetta kevyesti pieni määrä sormenpäiden välissä ja taputtele se hellävaraisesti silmien ulkoreunasta kohti nenää. Vältä voiteen käyttämistä silmäluomiin. Käytä voidetta aamuin illoin ihon puhdistuksen jälkeen. Sopii kaikille ihotyypeille.
 
Ingredients: Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Sorbitan Stearate, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Cyclomethicone, Sucrose Cocoate, PEG-100 Stearate, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Panthenol, Benzoic Acid, Ubiquino-ne, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid

Olen tätä vain viikon verran kokeillut eli mitään ihme tuloksia en edes ajatellut saavani. Voide imeytyy hyvin eikä jätä "nihkeää" tunnetta kasvoille. Tämä matkustaa mukanani matkoilla, jolloin ei haittaa jos unohdan sen matkan varrelle. Voin kertoa tuloksia myöhemmin kunhan ensin käytän tätä viikkoa kauemmin. Tällä hetkellä tuo Lumenen silmänympärysvoide on vakiokäytössä ja tulee vielä riittämään viikkoja. Sen jälkeen otan tämän vakituiseen käytööni. Kertoilen teille siis myöhemmin lisää kokemuksistani.

Koska te aloititte käyttämään silmänympätystuotteita? Itse aloitin noin reilu vuosi sitten. Toki aloittaminen olisi ollut järkevää siinä vaiheessa, kun aloitin käyttämään silmämeikkiä vakituisesti. Parempi kuitenkin myöhään kun ei milloinkaan..

7 kommenttia:

  1. Mä oon jo jokusen kuukautta käyttänyt Dermosil Primo nimistä geeliä silmänympärys iholle, tiedä sitten tekeekö mitään mutta ainakin se edes kosteuttaa : ) nään jo muutamia pikku ryppyjä, käytän meikkiäkin, ja pian täytän jo 20v (wohoo!) niin mun mielestä on ihan hyvä aika alottaa tämmösten käyttö : ) oon vähän silmäillyt Garnierilta sitä kofeiini.. Mitä onkaan, joka vielä peittää tummia silmänal. peitevärillään, äiteellä sitä on enkä oo tohtinu vielä koittaa mutta kiinnostunut oon!

    VastaaPoista
  2. Samaa Garnierin kofeiinihommaa olen katsellut, piti ostaa viime cittarin reissulla mutta oli loppunut. Itsellä on panda-efektiä eli tummat silmänympärykset. Ei pelkästään aluset vaan oikeasti pandaa muistutan jonain aamuina. Tästä syystä peitevoide aamuisin on pakollinen rutiini. Kerro ihmeessa kokemuksista jos hankit tai kokeilet tuota Garnieria. :)

    VastaaPoista
  3. Ohoh : o voi ei! Joo mä kerron! : )

    VastaaPoista
  4. Ilmeisesti sukuvika tämä pandautuminen.. :DD
    Myös vinkkejä ja hyviä voide vinkkauksia otetaan vastaan..

    VastaaPoista
  5. Kiitos ^^
    Voih :'D äiti on kyllä käyttänyt tätä pitkän aikaa: http://www.nivea.fi/products/show/5009
    ja jossain on kuulemma ollut tutkimusta, että tämä on ainoa tuote, joka ihan OIKEASTI ja näkyvästi toimisi. Voin kyllä sanoa ettei tuolla naisella ole ryppyjä silmän alla :'D että siinä ainakin yksi tuote harkintaan, ainakin itellä sitten vanhempana : D

    VastaaPoista
  6. Kiitos vinkistä. Uskottava se on, sillä olen kanssa kuullut jostain/joltain että tämä Nivean Anti-Wrinkle Q10Plus oikeasti toimisi. Täytyypä kokeilla tätä sitten seuraavaksi. Vaikka ikää ei ole kuin se 23 vuotta, niin nämä aluset saavat muutaman vuoden lisää kasvoille. Jos käyttäisin "emo-meikkiä", niin voisin jopa tykätä näistä panda-simmuista.. :DD

    VastaaPoista
  7. : ) jep. Hmmh : / hahhah, sun täytyy ehkä vaihtaa sitte tyyliä?

    VastaaPoista