tiistai 19. maaliskuuta 2019

Obsession Face Foundation Mixer - Champagne Glow

Esittelen tänään pikaisesti tämän meikkivoidemikserin sävyssä Champagne Glow. Miksereiden idea on muuttaa normaalisti käyttämääsi meikkivoidetta sopivammaksi sinulle, usein tummemmaksi tai vaaleammaksi. Itse olen joskus löytänyt kivan meikkivoiteen mutta huomannut että se onkin iholla aavistuksen liian tumma. Silloin vaalea/valkoinen mikseri auttaa silloin kummasti. Tällöin voin käyttää muutoin kivan meikkivoiteen pois ennen uuden (paremman sävyn) ostamista.

Champagne Glow on kullansävyinen voide jossa on mukana kultaista shimmeriä eli hohdetta. Eli tällä saat meikkivoiteeseesi hehkua jos sellaista kaipaat. Edward Cullen- efekti on mahdollinen suorassa auringonvalossa jolloin iho kimaltelee ihanasti auringon valossa. Meikkivoiteeseen sekoitettuna tämä tuo iholle kuulautta ja hehkua. Tätä voi meikkivoiteeseen sekoittamisen lisäksi laittaa pohjaksi ennen meikkivoiteen levitystä, mutta itse koen nopeammaksi ja paremmaksi tavaksi tuon suoraan meikkivoiteeseen sekoituksen. Käytän tätä arkisinkin lähes päivittäin.

40ml pullo on käytössä todella riittoisa sillä itse annostelen hernettä pienemmän nokareen mikseriä meikkivoiteen sekaan. Tällä voi myös notkistaa jämäkkää meikkivoidetta tai peiteainetta tarvittaessa. Tai miksei käyttää esimerkiksi korostustuotteena (highlighter) poskipäillä. Omani ostin Revolution Beautylta alehintaan 2,60 euroa, oikea hinta on hivenen alle 7 euroa. 


Jos etsit edullista kuulautta tuovaa tuotetta niin kannattaa kurkistaa tämä tuote.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti