keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Bubblegum

Jos tuotetta kuvaillaan karkkipäivänä huulille, niin pakkohan se on hankkia. Tässä on pinkki huulikuorinta, jota tekee hieman mieli maistaa... Lushin  Hubbanbubba purukumin mieleen tuova kuorinta kantaa sopivasti nimeä Bubblegum. Ja se maistuu namille tai purukumille. Ihan vain lipaisin vähän koemielessä... Ja jos  karkkinen purukumi tuoksu ei ole sinun juttusi niin tarjolla on toki muitakin vaihtoehtoja.

Huulikuorinta sisältää pääosin sokeria ja luomulaatuista jojobaöljyä. Sitä hierotaan puhtaille huulille sormin ja huuhdellaan pois. Hieromisen aikana tuotetta kyllä varisee paljon eli kannattaa tehdä tämä lavuaarin yllä. Sitten vain huulivoidetta huulille ja pusuttimet on huollettu.

Hintaa tuolla purkilla on 11,95 euroa. Siitä riittää kyllä useampaan käyttökertaan vaikka tuotetta menee hieman hukkaan varistessa. Purkin pieni koko saattaa hämätä helposti. Tuotetta ei kuitenkaan tarvitse kovinkaan paljoa yhdellä kertaa. Jos huulet on kovin kuivat niin kannattaa kuorinta mieluummin uusia kun yrittää yhdellä kertaa kuoria suuremmalla annostuksella.Ihanaa ystävänpäivää! ❤

4 kommenttia:

 1. Tämä Lushin Bubblegum huultenkuorinta on ihana! Se tuoksuu, että maistuu Super hyvältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan täysin :) Seuraavaksi kokeiluun tuo suklainen Chocolate Lip Scrub...

   Poista
 2. Tää on mun ihan "must tuote". Kuorii huulet nopeasti ja tuote maistuu hyvältä! :D Itsellä mintun makuista. :)

  http://www.siirikiviharju.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mint Julips? Kiitos vinkistä, täytyy laittaa hankintalistalle tämäkin versio. :)

   Poista