torstai 4. toukokuuta 2017

Salted Coconut Scrub

Tänään esittelen tämän kookos-merisuolakuorinnan, joka on tarkoitettu erityisesti käsien kuorintaan, mutta voi sillä halutessaan kuoria vaikka jalat tai karheat kyynärpäät. 

Kuorinta sisältää hienoa merisuolaa, joka toimii kuorivana ainesosana. Vegaaninen Salted Coconut Scrub sisältää nimensä mukaan myös kookosta, joka kosteuttaa ihoa ja antaa tuotteelle tuoksunsa. Tästä tuoksusta isäntäkin piti vaikka joskus tuppaa olemaan turhan nirso tuoksuasioissa (esimerkin mainitakseni patsuli tuoksuna on hänelle ihan ehdoton nou nou). Kookoksen lisäksi kuorinnasta löytyy mm. hajustetta sekä neroliöljyä eli pelkälle kookokselle tämä ei tuoksu. Kuvailisin sitä ennemmin kukkaiseksi kookostuoksuksi.

Tätä kuorintaa hierotaan kostealle iholle ja hieronnan päätteeksi huuhdellaan pois. Simppeliä ja toimivaa. Kuorinta on karhea, mutta omia käsiäni kuorintapuuha kutitteli eli liian karheaa massa ei ole. Tuotetta sai hetken huuhdella käsistä pois sisältämiensä öljyjen ja vahojen vuoksi, mutta lopputuloksena oli ihanan pehmeät tassut. Kynsinauhatkin näyttivät hivenen paremmilta kuorinnan päätteeksi. Kokeeksi jätin laittamatta käsivoidetta ja pehmeä fiilis kesti jopa muutaman käsienpesun saippualla ennen kuin kuivat kädet janosivat käsivoidetta. 

Hieman erikoisena ainesosana täytyy pitää luomutofua, mikä lienee sen tarkoitus tuotteessa? Täytyy muistaa kysyä Lushin mukavilta tyypeiltä seuraavan kerran kun liikeessä pyörähdän.

Tämä tuote on mukana äitienpäivän arvonnassani ja sain Lushilta tämän purkin kuvattavaksi sekä testattavaksi. En ollut aiemmin tätä tullut hankkineeksi, mutta tämän purkin jälkeen saattaa olla ehdoton Must have-ostos. Lush-holisti kuittaa.

Purkissa on 130 grammaa tuotetta ja hintaa purkilla on 13,50 euroa kirjoitushetkellä. Muistathan että Lush harrastaa kierrätystä ja kun palautat pestynä liikeeseen viisi kuvan mukaista mustaa muovista purkkia saat valita vastalahjaksi tuorekasvonaamion. Myös tyhjät ja pestyt huulivoidepuikot ja jellypakkaukset kuuluu hyvitettäviin pakkauksiin jos oikein muistan/ymmärsin. Kierrätys todellakin kannattaa tässäkin tapauksessa.

Oletko sinä kokeillut Salted Coconut Scrubia?


Lush


Lush


Lush


LushAinesosat:
hieno merisuola, glyseroli, tuore sitruunauute (Citrus limonum), luomutofu, japaninvaha (Rhus succedanea), sodium cocoamphoacetate, arganöljy (Argania spinosa), cupuacu-voi (Theobroma grandiflorum), kylmäpuristettu kookosöljy (Cocos nucifera), hajuste (parfum), neroliöljy (Citrus aurantium amara), hydroxycitronellal, amyl cinnamal, geraniol, farnesol, limonene, linalool *Tuote saatu blogin kautta.

4 kommenttia: