torstai 28. toukokuuta 2015

Yves Rocher nestemäinen poskipuna

Tämä tuote onkin Instagramissa vilahtanut aiemmin, mutta koska kyseessä on helppo kesämeikkituote, päätin siitä kirjoitella tänne blogin puolelle. Healthy Glow Effect Blush on nestemäinen poskipuna. Se lupaa antaa poskipäille luonnollista kesän hehkua.

Erikoista tässä poskipunassa on sen nestemäinen muoto ja roll-on-aplikaattori. Koska pullo on lasinen, kannattaa tämä säilyttää tuossa pahvisessa pakkauksessaan ettei pullo rikkoudu kun meikkipussi kolahtaa (koska niin se varmasti tekee jos jätät vinkkini huomioimatta).

Alimmassa kuvassa olen vain rullaillut kädelle poskipunaa ja antanut kuivahtaa. Poskille levitettäessä tietenkin puna taputellaan sormin halutulle kohdalle. Puna kuivahtaa suht nopeasti mutta mikään kiire levittelyssä/taputtelussa ei kuitenkaan tule.
 
Limited edition tuote eli jos haluat omasi niin shoppaile pian. Hintaa oli muistaakseni 7,90 euroa kun itse shoppailin omani Yvesin verkkokaupasta. Pullossa on tavaraa 10ml.

Muistaakseni minulla on ollut aiemminkin nestemäinen poskipuna mutta en muista miltä brändiltä se oli... ihan hauska meikkituote. Miinusta tosin tuosta lasipullosta.

Joko sinä olet bongannut tämän?
 

20150517_165826
 
 
20150517_170252
 
 
20150517_170320

4 kommenttia:

 1. Multa on mennyt tällainen ihan ohi, mutta kiinnostuin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on helppo ja hauska lisä arkimeikkiin. ;D

   Poista
 2. Jännä tuote :o Miltä se tuoksuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä joku hentoinen, karkkimainen makea tuoksu, mutta ruusun tuoksuksi sitä en saa mielessäni. Tuoksu on todella hento ja se tuntuu katoavan iholtani sitä mukaa kun tässä nuuhkuttelen ja yritän löytää tuoksunuotteja siitä :D

   Poista