keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Verkkokauppa esittelyssä: Lush Finland

Aloitan uuden postaussarjan blogissani "Verkkokauppa esittelyssä", jossa esittelen nimensä mukaisesti verkkokauppoja joita käytän eniten kosmetiikan saralla. Tämän postaus-sarjan löytää tunnisteella nettitilaaminen jonka alla myös muita aiheeseen liittyviä postauksia. Sarjan aloittaa viime aikojen suurin suosikkini (myös kivijalkamyymälänä) eli Lush. Keskityn Suomen verkkokauppaan, koska sieltä tilatut tuotteet ovat saapuneet todella ennätyksellisen nopeasti.

Lush uusi verkkosivunsa hiljattain ja ne näyttävät nyt melko samalta kuin britti-Lushilla. Etusivu on hyvin selkeä ja muutoinkin sivuilla surffaaminen onnistuu todella helposti. Kuten aiemmin linkkasinkin tuonne aiempaan postaukseeni, jossa ylistän Lushilta tilaamisen nopeutta, täytyy kiitosta antaa myös tuotteiden esittelystä. Uudistuksen myötä tuotteista löytyy todella näppärästi tiedot. Harmi vaan että vanhan sivuston myötä katosivat käyttäjien tuotearviot, joista sain monta vinkkiä tilauksiini. Uusiltakin sivulta löytyy kohta tuotearvostelut, mutta montaakaan arvostelua sivuilta ei vielä kirjoitushetkellä löydy.

Lush tarjoaa ilahduttavan monta vaihtoehtoa postituksen suhteen ja postituksen hinta vaihtelee 5,50- 9,00 euron väliltä. Postikuluittakin onnistuu jos noudat tilauksen liikkeestä itse. Maksutapana joko Paytrail tai Klarna. Paytrailin kautta pääset kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeisiin. Itse maksan ostokset aina verkkopankin kautta (ellei valittavana PayPalia). Itse asiassa koko Kassa-toiminto on hyvin selkeä joten tilaamisen suhteen ei pitäisi se puoleen olevan ongelmia.

Kokonaisuutena Lushin verkkokauppa on lähes yhtä mainio kuin käynti paikanpäällä joko uudessa Lush Manskussa (Mannerheimintie 5) tai tutussa Lush Citycenterissä (Kaivokatu 8, Asematunneli). Ainoa miinus on se ettei tuotteiden tuoksuja pääse nuuhkimaan.


SP
 
 
SP
 
SP
 
 
SP

2 kommenttia:

 1. Minusta Suomen Lushin sivut ovat paljon selkeämmät! Olikohan se nyt saippuat, mitä en löytänyt britti-Lushin sivuilta ollenkaan, vaan piti saippuoiden nimillä etsiä niitä tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!

   Britti-Lushin sivuilta saippuat löytyy kohdasta Body sieltä Bath ja sitten Soaps. :)

   Poista