torstai 21. toukokuuta 2015

Shades Of Earl Grey

Toinen isyyspakkauksen tuotteista esittelyssä, nimittäin tämä hierontapala joka kantaa ovelasti nimeä Shades Of Earl Grey.

Sitruunainen Earl Grey -teen tuoksuinen hierontapala on omiaan parisuhde-iltojen aktiviteetiksi. Hierontapala jättää ihon hieronnan päätteeksi samettisen pehmeäksi. Hierontapala sisältää mm. reilun kaupan kaakao- ja sheavoita sekä on vegaaninen. Toiseksi parasta on hierontapalan ihana tuoksu (onko Lushilla ikävän tuoksuisia tuotteita olemassakaan? - Ei.)

Hierontapalaa käytetään lämmittämällä sitä hetki käsien välissä. Sitten palalla voi hieroa ihoa niin että ihon pinnalle jää ohut kerros öljyä. Ei kannata liikaa sulatella öljyä iholle sillä aina voi lisätä mutta liian öljyn poistaminen ei käykään niin helposti. Omissa kätösissä pala suli hyvinkin nopeasti ja saatoin ehkä yliannostella.... hierontatuokio tuntui kestävän ikuisuuden kun sitä öljyä vain riitti ja riitti kaikesta hieronnasta ja taputtelusta huolimatta. Tosin isäntää tuo ei näyttänyt haittaavan - päinvastoin.

INC-lista näyttää varsin mahtavalta:
reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), reilun kaupan sheavoi (Butyrospermum parkii), bergamottiöljy (Citrus aurantium bergamia), hajuste (parfum), persialainen limeöljy (Citrus aurantifolia), sitruunaöljy (Citrus limonum), hydroxycitronellal, citral, geraniol, eugenol, limonene, linalool.


 
Muita hierontapalojen ystäviä?


20150223_201205_LLS
 
 
20150223_203336

2 kommenttia:

  1. En ole kokeillut, mutta olen hiplaillut näitä Lushilla, vaikuttavat mielenkiintoisilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Min tekis mieli käydä ostamassa itselleni oma hierontapala... mutta en osaa päättää mikä... :D

      Poista