sunnuntai 3. toukokuuta 2015

MR Essential Shimmers & Essential Mattes

Lisää Makeup Revolution paletteja. Tässä kaksi 12 sävyn palettia joista toinen sisältää nimensä mukaan mattaisia ja toinen "hohtavia" sävyjä. Itse pidän tuosta Shimmers-paletista enemmän, sillä valitettavasti nuo mattaluomivärit eivät ole kovin hääppöisiä suoraan sanoen. Etenkin nuo vaaleat sävyt ovat hankalia saada esiin ja niitä joutuu kerrostamaan paljon.

Kuvissa en ole käyttänyt luomivärinpohjustajaa eli sen avulla saa toki sävyistä enemmän irti vähemmällä vaivalla. Kuvat otettu ikkunan edessä pilvisellä säällä ja 2,5kk Rumpalia viihdyttäen. On muuten ehkä vaikein yleisö ikinä. MR verkkokaupasta löytyy lisää swatch-kuvia paleteista. Palettien hinta on alle kuusi euroa kappale eli iso investointi tämä ei ole ollut. Edullinen hinta antaa myös anteeksi ettei Essential Mattes- paletin sävyt ole kovin intensiivisiä. Edelleen suosittelen näitä paletteja meikkausta aloitteleville ja heille jotka pelkäävät "liian pigmenttisiä" luomivärejä.

 
Kumpi paletti on enemmän sinun mieleesi?


20150427_12322120150427_123750
 
 
20150427_123630(0)
 
 
20150427_123816(0)
 
 
20150427_124247
 
20150427_124259

7 kommenttia:

 1. Alempi on enemmän mun mieleen.:)

  Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essential Shimmers on meikäläisenkin suosikki.:)

   Poista
 2. Minkälainen nettikauppa tää Makeup Revolution on? Tilaatko itse paljon täältä? Ja osaatko suositella mistä voisi ostaa/tilata hyviä siveltimiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MR on mielestäni ihan hyvä nettikauppa- homma on toiminut hyvin kohdallani. Tuotteet on hyvin pakattuja kuplamuoviin ja toimitusajat suhteellisen keskiluokkaa, parissa viikossa on paketit tulleet perille. Olen tilannut tuolta ainakin kuusi kertaa ellen useamminkin. MR:lla on usein erilaisia kampanjoita- esimerkiksi toimitukset postikuluitta tai lahjatuotteita kaupan päälle. Verkkokauppa esitelyssä- postaus sarjassani onkin tulossa nyt kesäkuun aikana postaus tuosta nettikaupasta.

   MR:n siveltimistä itselläni ei ole vielä kokemusta, kuinka paljon haluat sijoittaa siveltimiin? Itse käytän mm Cailapin ja E.L.F:n siveltimiä. Jos haluaa panostaa niin kanssabloggaajat kehuvat usein MAC:n siveltimiä joita itse en vielä ole hankkinut koska olen näillä edukkaammillakin pärjännyt. Myös Duroyn siveltimistä olen pitänyt eikä niitäkään ole hinnalla pilattu.

   Toivottavasti tästä oli sinulle jotain apua? :)

   Poista
  2. Kiitos, oli iso apu! :) innolla jään odottelemaan postausta tuosta nettikaupasta!

   Alottelevana ja itseopettelevana meikkaajana ei vielä ihan hirveitä summia viitsi siveltimiin panostaa. Mutta tästä blogista on todella apua ja saa paljon inspiraatiota! :)

   Poista
  3. Mukava kuulla :)

   Voisin laittaa sivellin-postaustakin listalleni, itsekin tykkään kurkkia millaisilla työkaluilla muut bloggaajat oikein taiteilevat... :D

   Poista
  4. Se vois olla hyvä! Kerkesinki jo laittamaan tilauksen tuonne MR:lle... Kaikki oli vain niin houkuttelevia!! :D

   Poista