perjantai 13. maaliskuuta 2015

Pure Konjac Sponge Vartalosieni

Ah, tästä minun on pitänyt kertoilla teille jo aika päiviä sitten, mutta... mihin sitä enää vetoaa.. kiireeseen? Joka tapauksessa ei ole liian myöhäistä sillä varmasti joku eksyy tänne lukemaan tästä sienestä ja ihastuu minun laillani...

Tämä pakkauksessaan kuiva koppura on sellainen suihkukaveri ettei toista löydy ihan heti. Konjac-pesusieniä on myös tehty kasvoille (monta variaatiota erilaisiin tarpeisiin), mutta tämä esittelemäni sieni on kooltaan isompi ja tarkoitettu vartalolle. Tämä vartalosieni sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta eli se sopii myös pienille vauvoille ja myös erityisen herkän ihon hoitoon (mm. atopia).

Hassua tässä sienessä on se että se on todellakin tehty Konjac-kasvin juuresta. Ilmeisesti tämä juuri on sukua perunalle!. Vartalosieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut sekä jättää ravitsevan ja suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle. Ai siis minkä suojakalvon??

Hyvinvoinnin tavaratalosta löytyy tämmöinen selitys:


"Konjac-kuitu muodostaa ihon pinnalle kosteutta sitovan ja suojaavan kolloidisen kalvon, joka helpottaa ihon pintakuivuutta. Luonnollisen matala happamuus ja kuoriva verkkorakenne auttavat puhdistamaan iholta rasvan ja lian samalla tasapainottaen ihon pH:n.

Verenkierron vilkastuessa iho saa paremmin ravinteita, kuona-aineet poistuvat ja solunmuodostus aktivoituu. Aineenvaihdunnan tehostuessa iho virkistyy ja uudistuu. Se voi paremmin, tuntuu paremmalta ja näyttää paremmalta! Syväpuhdistava vaikutus auttaa taistelemaan epäpuhtauksia vastaan."


Sienen käyttö on helppoa. Se kostutetaan hyvin ennen käyttöä, jolloin siitä tulee ihanan pehmeä löllykkä. Ylimääräinen vesi puristetaan pois (älä väännä!). Ja pesu hoituu muutoin normaalisti kuin tavallista pesusientä tai -luffaa käyttäen. Käytön jälkeen huuhtelet sienen ja ripustat ilmavasti kuivumaan. Sienen käyttöikä on noin 2-3 kuukautta ja kun sieni alkaa murentua, on aika hankkia tilalle uusi sieni. Sanoinko jo ettei pesuaineet ole välttämättömiä tämän sienen kanssa peseytyessä?


INC-lista on ilahduttavan lyhyt:
Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose.

Minkä takia sitten olen niin myyty tämän sienen kanssa suihkutteluun? No se on fiilis, joka iholle jää yhteisestä suihkuhetkestä. Olen käyttänyt sientä ilman pesuaineita ja ihon pinta tuntuu sileämmältä ja pehmoiselta. Sienen käyttöä suositellaankin karvanpoiston jälkeen, koska se kuorii ihoa hellästi ja estää näin sisäänpäin kasvaneita karvoja. Yksi sieni kasvoille ja toinen vartalolle. Kyllä, tästä en voi luopua ihan heti.

Onko muita Konjac-sieniin ihastuneita linjoilla?20150113_135559 (1)
 
 
20150213_121208
 
 
20150213_121210

2 kommenttia:

  1. Tää vartalosieni kuulostaa tosi kivalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on erittäin loistava ostos. Varsinkin kun olen hieman taas laiskistunut kuorimaan vartalon ihoa. :D

      Poista