maanantai 20. syyskuuta 2010

Mineral Infused Face Primer by ELF

Tämä väritön neste (hieman geelimäinen koostumus) lupaa tehdä kasvojen ihosta täydellisen pohjan meikkiä varten. Se auttaa piilottamaan laajentuneita ihohuokosia sekä hienoja juonteita. Lisäksi se auttaa ihon rasvoittumiseen mutta toisaalta kuivaan ihon pintaan. 

Tätä laitetaan kasvoille pieni määrä (nuppineulan päätä kooltaan hieman suurempi määrä on aivan riittävä) ennen meikin levittämistä jolloin se pohjustaa ihon pitkäkestoista meikkiä varten. Todellinen must have-tuote siis??!

Hintaa on 6£ eli löytö. Omasi voit tilata täältä. Mukavaa on ettei tuotteen pakkaus paljasta sen olevan "halpis tuote" eli se näyttää mielestäni hyvältä tuolla kaappini hyllyllä. :D

Putelin ulkonäköä tärkeämpää taitaa teille olla se toimiiko tuote? Olen kaksi kertaa tätä laittanut ja molemmilla kerroilla laitoin primerin päälle värillisen päivävoiteen sekä irtopuuterin T-alueelle (tämä alkaa itselläni aina kiiltämään noin 5 minuutin kuluttua ilman puuterointia) Mielestäni iho näytti hyvältä töissä ja töiden jälkeenkin jos vain laitan hieman puuteria töistä lähtiessä juurikin T-alueelle. En tiedä johtuiko se primerista vai oliko vain hormoneilla sormensa pelissä, mutta seuraavana aamuna leukaani koristi kaksi finniä! Täytyy kokeilla uudelleen ja katsoa onko syyllinen tämä primer vai oma kroppani. Tuote sisältää nimittäin silikonijohdannaisia jotka saattaisivat olla syyllisiä näppyihin. Käytän kaksoispuhdistusta eli en usko että puhdistukseni olisi ollut liian riittämätön.

Tässä vielä inci eli ainesosaluettelo:

Cyclomethicone (silikonijohdannainen, pehmittävä aine), Dimethicone Crosspolymer (silikonijohdannainen), Silica (absorboiva, himmentävä aine, viskositeettiä lisäävä aine), Penoxyethanol (säilöntäaine), Methylparaben (säilöntäaine), Ethylparaben (säilöntäaine), Propylparaben (säilöntäaine)
(Kuten huomata saattaa primer on silikonijohdannaisia ja säilöntäaineita.)

Mutta palaan asiaan kunhan teen empiirisiä tutkimuksia lisää.. Uhraudun muiden kosmetiikka-hamstereiden vuoksi. :D

3 kommenttia:

 1. Ikinä kuullutkaan noista aineista? :o : D joo, punanen on kyllä ihan mahtava väri! : )

  Oon himoinnut tätä primeria toodella kauan, en oo vaan viittinyt tilata kun GOSH in omaa on jäljellä reilusti yli puolet, enkä edes tykkää siitä, joten harmittais 10e heittää hukkaan :'D ja toisaalta usein mietin, tarvittenko oikeasti primeria? Ongelma on kyllä, että iho alkaa kiiltämään päivän aikana, mutta auttaako primerit sitten oikeasti siihen.. :S

  VastaaPoista
 2. Itse ostin tämän lähinnä kokeilun kannalta, en ole siis pohjustajaa ennen ole omistanut ja tämä oli edullinen vaihtoehto. Itsellä ongelmana kanssa tuo naaman kiiltely. Lisäksi vaivana laajentuneet ihohuokoset nenän seudulla (kiitos vaan isä....)
  Nyt vaan mietityttää nuo näppylät jotka ilmaantuivat tämän käytön jälkeen ja olen välttänyt primeria sillä viikonloppuna olisi menoa eikä finnit kiinnosta tällä hetkellä koristamaan leukaa.. :D

  Palaan primerin käyttöön viikonlopun rientojen jälkeen.. :D

  VastaaPoista
 3. Joo, mullakin tuuppaa näkymään huokoset hieman : / aaautch, joo kannattaa hetkeks ottaa lomaa tosta sitten : D

  VastaaPoista