keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Matta on in.

Olen lukemistani blogeista lukenut hehkutusta matta kynsilakoista. Sattuipa sopivasti ELF tilausta tehdessä, että heille oli ilmestynyt Matte Finisher lakka (10ml). Kyseessä on siis päällyslakka joka muuntaa kiiltävän kynsilakan matta-pintaiseksi. Mahtavaa. Tilaukseen lähti siis heti. Hintaa on se tuttu 1,5£. Tässä lainaus  ELF- sivustolta.

Instantly transform your shiny polish to matte with this translucent top coat. This colour-lock formula with chip resistant shield gives long lasting nail colour. The aerodynamic bristle design glides colour on flawlessly, while the quick dry formula gives perfect application every time. Infused with Vitamin E for stronger, healthier nails.
Our formula is FREE of: Toluene, Formaldehyde, and Dibutyl Phthalate (DBP).

Directions
Apply your favorite e.l.f. Nail Polish colour and allow to dry. Shake the Matte Finisher bottle prior to application. Apply a thin layer of the Matte Finisher as your top coat to transform your shiny polish to matte.


 
Paketin tullessa oli heti pakko kokeilla. Toimii. En ole koskaan matta-lakkaa omistanut, joten mukavaa vaihtelua tämä tuo ilmeeseen. Ajattelin konadoida kynteni huomenna pitkästä aikaa.. :)  Päällyslakka kuivuu nopeasti, vaikkakin olin varovainen puolen tunnin ajan lakkauksesta (katsoin CSI:n.. :D ) Lakkauksen kestävyyteen en ota vielä kantaa sillä tämä on ollut kynsissäni nyt reilun tunnin.

3 kommenttia:

  1. olisko mahollista nähä kuvin että miten mattaa ? :)

    VastaaPoista
  2. Kameraa ei ole tällä hetkellä käytössä, mutta yritän saada asian kuntoon mahdollisimman pian. :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on kans mattalakka ostoslistassa, ja huomasin jo jokunen aika sitten, että Anttilassa myytiin Rimmelin mattalakkoja, jotain uusia, muttei hintaa ollut niin heti jätin sen mielestäni :'D mutta nyt uus suuntaus sinne tai Cittariin ja pakko saada se mukaan, kun mietin tänään just että kun nyt kynsissä on mustaa, niin vähänkö näyttää hienolta kun on matta mustat kynnet ^^

    VastaaPoista