keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Hitti, huti ja yksi siinä välimaastossa..

Iloisen värinen tuubi. Tuo kuva vaan hymyilyttää..
 
Hitti. Essex lotion hydrogeeli. Apteekin hyllyltä mukaan tarttunut löytö.

"Kevyt, ihoa pehmentävä kosteusemulsio päivittäiseen käyttöön koko keholle, myös kasvoille, erityisesti suihkun tai kylvyn jälkeen. Palauttaa ja säilyttää ihon normaalin kosteuden. Imeytyy välittömästi eikä tahraa. Sopii kaikenikäisille, myös herkkäihoisille. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita". Todellakin tekee iholleni kaiken lupaamansa. Hintakin vain alle 3 euroa eli kyseessä on todellinen löytö! Käytän aamulla ennen meikkiä ja illalla suihkun tai kasvojen pesun jälkeen. Ihosta tulee silkkisen tuntuinen ja "eloisan" värinen. Tästä tulee ainakin syksyn suosikki kasvojen perusvoide. Saattaa olla että talvella atooppinen ihoni kaipaa rasvaisempaa tuotetta, mutta vielä pärjään Essex lotionin voimalla. Voide imeytyy nopeasti iholle, joten kaltaiseni hätähousukin ehtii odotella sen imeytymistä ennen kuin alkaa sutimaan meikkiä naamalle. Tätä ei tarvitse isoa määrää edes kasvoille laittaa joten 50ml tuubi tulee kestämään käytössä melkoisen pitkään. 


Huti. Yves Rocher Démaquillant douceur yeux a la camomille eli silmämeikin poistoaine joka sisältää kamomillaa. Lupaa poistaa silmämeikin hellävaraisesti sekä rauhoittaa ja raikastaa silmänympärysihoa. Hmm... mistä aloittaisin? Tuote ei tuoksu nenääni miellyttävältä eikä se poista kaikkea meikkiä ilman monen (lähes litimärän) vanulapun käyttämistä. Tätä ainetta kuluu yhteen puhdistus kertaan huomattavasti. Pullossa on 125ml ainetta. Hintaa en muista, sillä tämän tilasin aikaa sitten. Löysin tilalle toisen tuotteen joten tämän käyttäminen on jäänyt lähes kokonaan. Kaapissa toinen avaamaton pullo jäljellä. Hätävarana tämä menee, mutta toistamiseen en ostaisi. Entä se hellävaraisuus? En ole huomannut kirvelyä tai muutakaan, mutta turhaudun ettei kaikki meikki lähde heti. (hätähousu kun olen...) Entäpä rauhoittava tai raikastava vaikutus? En ole huomannut moisia efektejä omalla kohdalla. 
Kaverilta saamani Sunsilkin seerumi. Pieni tuubi on ollut riittoisa (25ml) sillä en osaa annostella tätä sopivaa määrää. Yksi tippa on liian vähän, mutta kaksi tippaa jo lähmäyttää tukkani rasvaisen näköiseksi. Puolitoista tippaa olisi toimiva määrä. Onkohan vika käyttäjässä?  Latvoissa tätä olen käyttänyt "ensiapuna" jos kutrit ovat olleet räjähtäneen näköiset, mutta muuten olen epävarma tämän suhteen. Hiuksista tulee kyllä silkkiset, mutta rasvaisen oloiset. Onko muilla ollut ongelmia tämän käytössä vai enkö minä vain yksinkertaisesti osaa?? Huono kuvanlaatu. Pahoittelen. :P

3 kommenttia:

 1. Tigin After Party on mieletön aine! tuoksuu hyvältä ja saa tukan tuntumaan silkinpehmeeltä ja näyttämään kans :) mulla ainakin tehonnut, ilman rasvoittuimis ilmiöö :)

  VastaaPoista
 2. Olenkin jo hetken aikaa tehnyt mielessäni Tigi-tilausta. After Partya tilaukseen siis. Kiitos vinkistä.. :)

  VastaaPoista
 3. Ikinä en oo pitänyt Sunsilkista, joten ehdotan tämän tilalle Toni&Guy seerumia, se on tosi hyvä kuiville latvoille ja muutenkin silottamaan ja kiillottamaan hiuksia ^^
  hinta aika korkea; 17e mutta on sen arvoinen, kestääkin kauan ja tarvitsee todella vähän pistää : )

  VastaaPoista