tiistai 21. maaliskuuta 2017

SIM System 4 Oil Cure Hair Mask

Ostin tämän haudehoidon hiuksille Glitz & Glam- Minnan suosittelemana. Tämä haudehoito sopii kaikille hiuslaaduille, mutta omiaan se on oikuttelevalle päänahalle. Hoito kuorii hiuspohjan kuollutta solukkoa ja lupaa poistaa päänahan hilseilyä, kutinaa ja punoitusta. Haudehoito lupaa myös kosteuttaa ja rakennepaikata vaurioituneita hiuksia. Koska tätä voi käyttää myös parranajoon, oli minun pakko kokeilla tätä miehen partaan. Parran tyvi nimittäin kuivuu ja hilseilee näin talviaikaan ja mies asian kanssa tuskaili tovin. Mutta ei enää. Melko pian mies huomasi että hilseily on lakannut eikä iho kutise. Mies käyttää tätä hieromalla tuotetta parrantyveen ja antamalla vaikuttaa noin viitisen minuuttia.

Haudehoidon tehoa voi tehostaa lämmön avulla. Tuote hierotaan pestyihin hiuksiin sekä päänahkaan ja annetaan vaikuttaa 5-30 minuuttia. Elmukelmua hiusten ympärille ja pyyhe päähän jos halutaan ottaa kaikki teho irti hoidosta. 

SIMin System 4 -tuotteissa kerrotaan käytettävän vain dermatologisesti testattuja, turvallisia raaka-aineita. Tuotteet eivät sisällä hajusteita eivätkä väriaineita ja ne soveltuvat kaikille, myös herkistyneille ja useimmille allergisille. Toki INC-listaa kehotan tutkimaan jos tietää olevan herkkä joillekin ainesosille. Ja tätä vinkkiä suosittelen ihan kaikkien tuotteiden kohdalla. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein.

Hintaa 500ml pullolla on noin 17 euroa (hiuksillesi.fi- verkkokaupassa 12.3.2017). Tuo kuvassa oleva pulloni on 215 ml ja hinnaltaan noin 13 euroa. Miehen käytössä tämä on ollut erittäin riittoisa. Itse olen käyttänyt tätä satunnaisesti nyt pipokaudella 5 minuutin vaikutusajalla. Vähäistä hilseilyä on itselläni ollut pipoilun takia, mutta muutoin hiuspohjani on ollut hyvässä kunnossa. (koputtaa puuta).


SIM System 4 Oil Cure Hair Mask

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti