torstai 20. lokakuuta 2016

MOROCCANOIL Treatment - hoitoöljy

Olen kirjoittanut tästä aiemminkin mutta palaan tämä äärelle yhä uudestaan. Kyseessä on edelleen suuren suuri suosikkini hiusten hoidossa.

Kerrataanpa vielä kertaalleen mistä tuotteesta on kyse. Moroccanoil öljy lupaa ravita ja korjata vaurioituneita hiuksia. Öljyä voi käyttää joko yksinään tai yhdessä muiden tuotteiden kanssa. Tuotetta suositellaan monesti hiusten kuivauksen nopeuttamiseen. Itse käytän öljyä suihkun jäljiltä kosteaan tukkaan pääasiassa hoitamaan kuivia latvoja. Ilman erillistä hiuksien kuivaus-projektia tuntuu kuin hiukset kuivuisivat nopeammin, kätevä ominaisuus iltasuihkun jälkeen jos ei halua littanaa, tyynyn runnomaa tukkaa ihastella aamulla peilistä.

Säännöllisen käytön luvataan kunnostavan hiusta ja ehkäisevän kaksihaaraisia. Olen kokeillut hurjan liudan useita erilaisia öljyjä hiuksille, mutta palaan tämän pariin yhä uudestaan ja uudestaan. Hoitavuuden lisäksi hiuksiin jää mukava, miellyttävä, pehmeä tuoksu. Hiukset myös tuntuvat ihanan pehmeiltä, ei ollenkaan rasvaisilta.

Ostin kuvassa näkyvän 100ml pullon Hiuksellesi.fi-verkkokaupasta. Hintaa näyttäisi nyt olevan hieman päälle 46 euroa. Edukkain hiusöljy tämä ei ole mutta mielestäni hintansa arvoinen. Plussaa tulee vielä kätevästä pumppupullosta. Omiin olkapäille ylettyviin hiuksiin riittää noin 1-1,5 painallusta eli käytössä tuo pullo kestääkin pienen ikuisuuden.

 
Mitä öljyjä te olette viimeksi hiuksiinne käyttäneet?




MoroccanOil

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti