maanantai 17. elokuuta 2015

ICKLE BABY BOT -KYLPYPALLO

Valitsin tämän sinisen pienen robotin varta vasten pienelle ihmiselle testattavaksi. Lushin kotisivuilla kylpy-bottia kuvaillaan seuraavasti:

"Pikkuinen kylpy-botti saattelemaan perheen pienimmät unille.
Väsyttävätkö pienet yökukkujat perhettäsi? Tiputa kylpy-botti lastenammeeseen ja vilkkaimmatkin vekkulit rauhoittuvat laventelin ja santelipuun rentouttavasta öljystä. Sitten vain sänkyyn laskemaan sähkölampaita!

Käyttö: valuta lämmin kylpyvesi, astu kylpyyn, pudota kylpypallo kylpyveteen, nauti tuoksusta ja poreista.

Sisältää: Natriumbikarbonaatti, sitruunahappo, laventeliöljy (Lavandula angustifolia), santelipuuöljy (Fusanus spicatus), sinisen kamomillan öljy (Matricaria chamomilla), *limonene, *linalool, hajuste, CL 42053, CL 42090

Vegaaninen."

Koska perheemme pienin on vasta niin kovin... pieni, niin kokeilin robottia murentamalla siitä pieniä paloja kylpyveteen (jota sitäkin määrällisesti vähän). Sen verran että vesi hieman värjääntyy ja tuoksuu laventelilta. Oi kuinka toivon että meillä olisi se amme että äitikin voisi kylpeä tässä ihanassa tuoksussa. Koska Rumpali ei vielä itse osaa sanoa mitä mieltä hän kylpy-botista on, täytyy äidin vain todeta että tämä on ihana. Ja hyvin on nukuttu kahtena yönä kun bottia olen veteen murentanut. Lieneekö sattumaa tai rutiineihin oppimista, mutta jo mukavan fiiliksen takia käyn pari robottia ostamassa lisää jotta voin välillä Rumpalia hemmotella rentouttavilla tuoksuilla.

Vielä kun äidille saataisiin amme ja muutama piristävä kylpypallo niin vóila!

Onko kylpyrobotti käynyt teilläkin kylässä rauhoittamassa iltavirkkuja pikkuihmisiä?


botti

2 kommenttia:

  1. Just tällaisten juttujen takia todella toivon, että olisi se amme. Mutta ei oo kyllä hamaan tulevaisuuteen tulossa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin tulee meillekään vaikka muutettaisiin... vesilasku olisi liian iso kun pääsisin vauhtiin! :D

      Poista