torstai 4. joulukuuta 2014

Päivän meikkivoide - The ONE EverLasting meikkivoide sekä käsilaukun sisältöä

Jatkuu...

Päivän meikkivoiteena on suosikkini Oriflamen The One Illuskin meikkivoide uudessa versiossaan eli kyseessä on The ONE EverLasting. Tämä meikkivoide lupaa pysyä matkassa 25 tuntia tahraamatta. Pitkäkestoisuuden lisäksi voide lupaa elvyttää, suojata ja uudistaa ihoa.

Olen käyttänyt meikkivoidetta nyt aktiivisesti muutaman viikon ja olen pitänyt tästä lähes yhtä palavasti kuin edellä mainitusta Illuskin voiteesta. Tästä puuttuu se hehku jota Illuskin iholle antaa, mutta selkeästi pitkäkestoisempi tämä on. Nenän punoitus ei paljastu yhtä herkästi, joka on kyllä mainio asia näin alkavana flunssakautena.

Silti ostin toisen pullon Illuskinia varastoon kun edellinen loppui. En yhtään ihmettele että Cosmopolitanin Beauty Awards-kisassa The ONE Illuskin oli yhtenä vuoden parhaimpana meikkituotteena. Olin itsekin sitä äänestämässä voittoon. Oriflame on todella yllättänyt minut meikkivoiteiden kanssa. Toisinaan on mahdollista saada edullisesti priimaa.

Viimeinen kuva on tämän torstain haasteesta eli mitä laukussani on mukana. Koska käytössäni on tällä hetkellä pienempi laukku, ei mukana kulje kuin lompakko, avaimet, käsivoide, huulivoide (värillinen), huulipuna, Sisu-pastilleja sekä hiuslenkki. Bussikorttikin on kulkenut takin taskussa koska vain yksi takki menee tällä hetkellä kiinni saakka.EverlastingEverlasting

Haaste päivä4


2 kommenttia: