lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kosmetiikkabloggaajan arkimeikkikaappilla

...voi näyttää tavallisen tallaajan (sellainenhan minäkin olen, mutta kosmetiikkaan hurahtanut sellainen) mielestä peilikaappini voi näyttää erittäin pelottavalta. Siellä kun tavaraa riittää vaikka pienelle kylälle. Tässä kaapissa majailevat siis arkimeikkini perustarpeet, kaikki muu (kyllä tätä riittää) majailee makuuhuoneen lipastossa. Siinä isommassa Malmissa jota en ole vieläkään ehtinyt kuvailla, koska järjestys puuttuu täysin.

Ei sinänsä että kuvan perusteella tämäkään kaappi niin järjestellyn näköinen olisi. Ylähyllyllä meikkikynät purkissa sekä meikkipohjatuotteita, joita en niin usein käytä. Näyttääpä siellä olevan yksi kabukikin. Sekä siveltimien pesutuotteet.

Seuraavalla hyllyllä majailee paletit yhdellä reunalla, Tässä on MUA:n paletteja enimmäkseen. Mutta muutama muukin. Tästä pinosta voisin tehdä oman postauksen jossain vaiheessa kun jaksan järjestellä kuvaussession. Hyllyllä majailee myös jakopääntiivisteet sekä raitapussissa viime reissulla mukana olleet meikit, tai se osa joka ei ole päässyt nyt aktiiviseen käyttöön (muutama huulipuna ja niin edelleen). Tuossa sinisen kannen alla majailee rikki mennyt aurinkopuuteri.

Alimmalla hyllyllä ovat siveltimet (puhtaat ja käytetyt erikseen) sekä korissa ne yleisimmin käytetyt meikkipohjat sekä korostustuotteet ynnä silmämeikinpohjustajat. Tässä myös käytössä olevat ripsivärit, joita on nyt kolme kappaletta. Tuuheutta, pituutta ja vedenkestävyyttä. Ripsivärien ominaisuuksilla voi kikkailla.


20140709_192555_LLS


Nappasin myös kuva viereisistä hyllyistä, joilla majailee useimmin käytetyt hiushommelit. Koska pidän järjestyksestä (ainakin vieraiden silmin) niin kaikki tilpehöörit on piilotettu noihin mustiin koreihin. Niiden sisältöä en sitten enää kuvannutkaan.. ehkä joskus on siivousvimma iskee taas. Metallisessa kipossa majailee hiusharjat kun se originaali ja Glitterin teko-tiiseri majailee molemmat tuossa mustassa korissa.

Ja kyllä, silmänne näkevät toisen mustan korin tuossa kaapin päällä. Siellä on sekalainen seurakunta kaikkea. Löytyy vartalovoidetta ja -voita, kestovärjäystavarat ynnä kumihanskat (hiusten sävytys suoravärein) ja muut tilpehöörit.

Että tämmöinen postaus, kiinnostaako nämä edes ketään? Miltä sinun vessa näyttää vieraan silmin? Kauhistuisitko jos kävisit luonani kylässä?


20140709_192641_LLS

2 kommenttia: