torstai 10. heinäkuuta 2014

Iris Hydrating Facial Lotion

Tämä Weledan ihanan tuoksuinen kasvovoide on ollut pitkään suosikkini kasvovoiteena iltaisin. Kasvovoide on kohdistettu normaalille tai sekaiholle. Voide lupaa kosteuttaa ja auttaa ihoa palauttamaan sen luonnollista tasapainoa.

Eteerisillä öljyillä tuoksumaailma voi olla herkimmille liian voimakas, itse en koe  tuoksua negatiiviseksi vaikka toisinaan liian voimakkaat tuoksut aiheuttavat päänsärkyä. Päinvastoin iltaisin on mukava nuuhkutella kukkaistuoksuja ennen silmien sulkemista.

Voidetta suositellaan meikin alusvoiteeksi. Itse käytän tätä iltaisin ja olen ollut tyytyväinen. En ole huomannut voiteen rullaantumista, joka usein tuntuu luonnonkosmetiikkaan kuuluvilla kasvovoiteilla olevan ongelmana. Sen sijaan iho tuntuu pehmeältä ja hyvinvoivalta. Suuri plussa tietenkin Weledan luonnonmukaisuudesta. Siirtymiseni luonnollisempaan suuntaan on ollut suuntana, mutta syrjähyppyjä sille toiselle puolelle vielä sattuu tielle.

Hintaa 30 ml voideputkilolla on noin 13,00 euroa ostopaikasta riippuen. Weledaa voi ostaa esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalosta, Sokokselta sekä tietenkin iHerbistä. Itse ostan viimeisimmästä, kuten ehkä olette saattaneet huomata.

Onko sinulla suosikkeja Weledan valikoimasta?20140623_195541
2 kommenttia:

  1. Weledan Sea Buckthorn Body Oil on yks mun HG-tuotteista ja mun lempparitapa hoitaa vartaloni ihoa. Se tuoksuu myös aivan mielettömän ihanalta, lähinnä appelsiinilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Appelsiinin tuoksuinen body oil kuulostaa ihanalta :)

      Poista