keskiviikko 25. joulukuuta 2013

You make me Flow!

Postauksen aiheena luonnonkosmetiikka ja tarkemmin valmistaja joka kantaa nimeä Flow.

Nimen taustalla työskentelevät äiti Riitta ja tytär Suvi. Autotallin takahuoneesta alkanut saippuakauppiaan kutsumus on johtanut Hyvinkään Wanhalle Villatehtaalle ja siitä maailmalle. Käytettävät raaka-aineet pidetään mahdollisimman puhtaina, ravintorikkaina ja aitoina Flown kotisivuja lainatakseni. Kaikki ylimääräinen on karsittu pois ja iholle päätyy tarkoin valitut ainesosat. Tuotteet valistetaan käsityöperinnettä kunnioittaen. Enemmän Flowsta voit lukea täältä. 


20131221_233645
 
Itse innostuin luonnonkosmetiikasta ystäväni ansiosta sekä luettuani Kemikaalicocktail-Nooran kirjoittajan kirjan Marjoja & maskaraa. Suosittelen kaikille! Tai käykää edes kurkkaamassa blogissa (ellet ole jo lukijana...) Pienoisen ruokaremontin myötä tein tilauksen uuteen suosikkikauppaani, nimittäin Ekoloon. Sieltä virtuaaliseen kauppakoriin hyppäsi seuraava Flown saippua. Hintaa saippualla oli 7,60€ tilaushetkellä.

Ihanan piparminttuinen saippuapala on kuin pala joulua. Ainakin minun joulua. Polka-karamellit kuuluvat jouluuni kuin.... piparkakut? Okei. Piparminttu makeiset kuluu jouluuni. End of story.

Inc näyttää seuraavalta:


20131221_233626


Saippua lupaa ravita, hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Olen vasta kerran kokeillut saippuaa joten mitään tarkempaa analyysia en vielä tässä vaiheessa voi tehdä. Testailu jatkukoon. Ihanaa tässä saippuassa kuitenkin tuoksun lisäksi on tuo melkoisen lyhyt ja helposti ymmärrettävä Inc-lista.

Kerrottakoon etten ole täysin luonnonkosmetiikka-linjalle lähdössä. Ensinnäkin koska kaapissani on liian monta synteettistä tuotetta odottamassa vuoroaan ja joita haluan testata. Ei olisi mitään järkeä heittää noita tuotteita pois ja ostaa tilalle uusia. MUTTA pyrin ottamaan luonnonkosmetiikkaa mahdollisimman paljon tilalle vanhojen loputtua. Tässä vaiheessa voikin kysyä onko teillä joku suositus esimerkiksi ripsivärin tai muun kosmetiikan saralla? Hyväksi havaitut tuotteet voi ilmiantaa nyt!

Ja oikein ihanaa joulun aikaa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti