keskiviikko 28. elokuuta 2013

Back to basics

Monsteri antoi kynsilleen lepoa ja päätyi viilaamaan geelit pois. Syynä tiukka säästölinja. Neljäkymmentä euroa kuussa menee nyt asuntosäästötilille. Toinen syy on myös omien kynsien huonoksi mennyt rakenne, joka paljastui kun kolme kynttä napsahti poikki. Jos kynteni olivat ennen pehmeät ja liuskoittuvat, niin nyt ne on kuin ohutta paperia. Tai ainakin siltä ne tuntuu geelien jälkeen.

Saatte siis lukea kynsien kasvattamisesta ja hoidosta tässä viikkojen kuluessa. Ja luulen että blogissani vilahtaa enemmän värikkäitä kynsiä, kun omissa kynsissä lakkaukset pysyy ehkä sen päivän kauniina. Toki tätäkin ongelmaa pohdin täällä blogissa. Tänään laitoin tilaukseen Sechen UV-lakan, jonka toivon auttavan taistelussa kuluvaa lakkapintaa vastaan.

Loppuun vielä kuva kun ensimmäinen kynsi napsahti poikki. Tässä vaiheessa vielä mietin huoltoa, mutta muutaman päivän kuluessa tuli kaksi muuta uhria.
Kynsillä Essien Lovie dovie ja Lorealin confettis. Helppoa ja trendikästä.

Muita luonnollisiin kynsiin palanneita linjoilla? Miten saitte kynnet takaisin "normaaleiksi" vai oliko vastaavaa ongelmaa ollenkaan?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti