keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Wipe Off!

Lorealin silmämeikinpoistaja loppui, joten oli heti saatava korvaava tuote tilalle. Itse suosin edelleen vedenkestävää silmämeikkiä. Etenkin pyöräillessä töihin on hyvä että silmämeikki kestää myös pienen hikoilun ja mahdollisen sateen. Ainakin aamulla. Kotimatkalla se ei ole niin oleellinen seikka. Joka tapauksessa testiin lähti Gina Tricotista ostettu Eye makeup remover nimeltä Wipe Off.

Kaksifaasinen tuote muistutti Lorealia. Se taisi olla ainoa asia mitä kyseisestä tuotteesta tiesin etukäteen. Hinta taisi olla viiden euron luokkaa. Koska pullon kyljessä lukee gentle ja quick, ajattelin että tämä hoitaa puhdistushomman hellästi ja nopeasti. Pullon kyljessä lupaillaan että tuote hoitaa puhdistushommat hellävaraisesti ja myös vedenkestävämeikki puhdistuu. Aine lupaa myös hoitaa ripsiä. Kuulostaa aika hyvältä. Entä tuomioni?

Kissanviikset! Ainakin omissa silmissä tämä kirveli vaikka en silmät ammollaan tämän kanssa lotrannut. Se siis siitä hellävaraisuudesta. Silmät punaisina kömmin sänkyyn kaikkina kertoina jolloin tuotetta käytin. Ja vieläpä vedellä kostutella vanutyynyllä poistin ainejäämät silmien ympäriltä ennen silmän avaamista. Fail.

Jäljelle pullon lupauksista jäi nopeus valttikortti, joka olisi voinut pelastaa tuotteen silmissäni. Enkä allekirjoita sitäkään. Luomivärit lähtivät suhteellisen helposti Urban Decayn pohjustajasta huolimatta, mutta ripsiväriä sai hinkutella kauemmin pois. Nestemäinen eyeliner lähti luomivärien jälkeen melkoisen vaivattomasti. Vaikka silmät punaisina ensimmäisen kerran luulin saaneni puhdasta oli aamulla oli toisen silmän alla ripsaria. Tämä ennen kuin otin vedellä huuhtelu-tekniikan käyttöön.

En voi suositella sillä muutaman euron lisäyksellä olisin voinut ostaa luotttuotteeni. Mutta tulipahan testattua tämänkin. Kuvissa vilahtaa myös ostoajan aikaiset kynteni.


Onko Wipe Off tuttu tuote? Millaista kosmetiikkaa Ginasta ostat vai ostatko ollenkaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti