maanantai 1. heinäkuuta 2013

Miehen oma postaus

Todettakoon että täällä ruudun takana näpyttelee Monsteri itse, mutta tuotteet joita tässä käsitellään on miehekkeen omia. Samoin mielipiteet on miehekkeen suusta. Tämä postaus sisältää perusihonhoitoon liittyviä tuotteita. Mies on siis herkkäihoinen +30-vuotias mörökölli.

Useimmiten suihkusaippuana on Palmoliven Men-sarjan tuotteita. Tässä tapauksessa Revitalising Sport. Suihkugeelin valintakriteeriksi mieheke kertoo yksinkertaisesti tuotteen tuoksun. Sekä tietenkin sen sopivuuden herkälle iholle. Hinnalla ei ole väliä, koska hän ei sitä kuulemma koskaan katso (!) 


 
 
 
Toinen tuote on itse asiassa Monsterin ostama. Miehen kaulan iho kun helposti puhkeaa näppylöihin ja ongelmana on myös sisäänpäin kasvavat partakarvat. Ajattelin tästä kuorinta podista olevan apua ihon hellävaraisessa kuorinnassa. Kun kysyin mielipidettä sain vastauksena: "oli se kyllä helppo käyttää".  Mies ei ollut ihan varma kuinka paljon tästä oli apua kaulan ihon hoidossa, mutta kun kysyin ostaisiko hän tuotetta uudelleen oli vastaus myöntävä. Vaikka aine loppui, on mukana tullut scrub pod ollut edelleen miehekkeen käytössä.
 
Tämmöinen lyhyt miehekäs postaus tällä kertaa.
 
Millaisia miehekkeitä teidän nurkista löytyy? Löytyykö mielenkiintoa näissä asioissa?
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti