tiistai 5. helmikuuta 2013

Merenneidon kynnet

Otin kokeiluun tammikuun Livboxissa tulleen Isadoran kynsilakan. Omani sain sävyssä 733 Paradise Green, julkean räikeä vihreä. Aluksi ajattelin että laitan tämän kiertoon kokeilematta, mutta joku sai minut tätä kuitenkin haluamaan kynsilleni. Kaipaus kesästä kenties?

Isadoran kynsilakka on siitä mukava että pullon koko on pieni. On siis mahdollista kuluttaa se oikeasti loppuun. Miinusta annan oudon töpöstä siveltimestä. En ole koskaan sotkenut yhtä paljon kynsinauhoja kuin tällä kertaa. Tosin käytössä siihen varmasti oppii ja levitysjälki on sangen hyvä sotkemisesta huolimatta. Yksi kerros riitti tällä kertaa aluslakan päällä, koska halusin kokeilla erästä toista lakkaa myös.Kyseessä on Wettiksen Teal Of Fortune. Jota levitin yhden kerroksen kaikille kynsille etusormia lukuunottamatta.  Mutta vain huomatakseni että haluan kynsilleni myös essencen multi sparkling lakkaa. Jonka levitin sitten Isadoran lakan päälle etusormiin. Kerroksia on kaksi.

Kaikki lakkasin vielä kertaalleen uudella pikakuivattajallani jota niin monet kynsibloggaajat hehkuttavat. Eli inm Out The Door-lakalla. Joka oli siitä mukava tuttavuus, että lakka ei kutista alla olevia värikerroksia kynsien kärjistä kuten vanha rakkauteni Seche vite on alkanut tehdä. Samasta ongelmasta olen nyt lukenut muistakin blogeista. Sad but true.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti