maanantai 21. tammikuuta 2013

...Kissamaisia juttuja...

Kun kotitaloudessa asustelee neljä karvaista kiristäjää, menee ruokaakin sen edestä. Nämä kun vaativat kuivaraksun lisäksi joka aamu miehekkeeltä myös märkäruoka-aterian. Myös viikonloppuisin. Jos ruokaa ei heru, niin alkaa infernaalinen kissakuoro maukumaan makuuhuoneen oven takana. Ja se hellittää tasantarkkaan vasta kun se märkämuonapussi/purkki/tetra aukeaa.

Jostain syystä katit ovat oppineet että mies antaa sen märkäruuan, joten itse saan heilua rauhassa keittiössä ilman että joku huutaa selän takana tai yrittää kampata/tappaa kiehnäämällä jaloissa.Ruoka meidän taloudessa tulee tilaustavarana Zooplussalta. Helppoa, halpaa ja erittäin kätevää. Etenkin kun kerralla tilataan ainakin se reilut 10kiloa safkaa. Ja tietenkin leluja pitää välillä ostella. Meidän kakaroilla on oma lelukori akvaarion vieressä- sieltä tää mamma etsii välillä uudet lelut muksuille ja laittaa käytössä olleet piiloon. Muutaman kuukauden kuluttua ne on taas mielenkiintoisia..  =DRaapimapuita löytyy kaksi kattoon saakka yltävää (Zooplussalta) ja kolme pienempää. Kaikki säännöllisesti käytössä. Lisäksi olohuoneessa on pesätuoli kissoille. Siis sellainen korituoli jossa olisi mukavaa itsekin lukea kirjaa iltaisin. Mutta se on ihan kissankarvoissa kauttaaltaan. Eli kissojen omaisuutta.

Neljä kissaa tarkoittaa neljä erilaista persoonallisuutta. Joka on todella hauskaa. Ja kun näiden kanssa on elänyt vuosia, niin niitä osaa lukea jokaista lähes yhtä helposti kuin ihmisiä. Elämä on huomattavasti hauskempaa kun siihen kuuluu kissoja/lemmikkejä. Joka päivä olen kiitollinen että vuosia sitten tehdyt allergiatestit näyttivät negatiivista eläinpölyille. Elämä voisi olla tylsää ilman näitä pieniä orjuuttajia.  =D

Miten teillä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti