maanantai 15. elokuuta 2011

Hiusten ja kasvojen naamiointia

Päätin pysytellä tänään kotona yksinäni ja puunata hiukset ja kasvot kuntoon. Ensiksi lämmin suihku perusrutiinein ja sitten hiuksiin muhimaan The Body Shopin Rainforest moisture hair butter, joka on tarkoitettu kuiville hiuksille. Eli juuri minulle! Hiusvoi ei sisällä parabeeneja, silikonia tai väriaineita. Muutama klöntti päähän ja vaikutusaikana reilut 10 minuuttia. Tämä muuten loppui tänään ja on mielestäni ok tasoinen hiusnaamio. En ole vielä löytänyt itselleni sitä "oikeaa hiusnaamiota" eli etsintä jatkukoon..


Tällä aikaa naamion kasvoni Avonin Clearskin Pore penetraining savinaamiolla. Naamio sisältää salisyylihappoa 0,5%. Naamio lupaa kirkastaa ja puhdistaa ihohuokosia. Vaikutusaikana oli reilut 5 minuuttia jonka jälkeen hyppäsin takaisin suihkuun huuhtomaan naamiot pois. Loppuvaiheessa naamio alkoi hieman kiristämään kasvojani kuivuttuaan. Tämä on normaalia savinaamioilta, joten eipä siinä mitään. Tämä on nyt 2. tai 3. kerta kun käytän tätä naamiota, mutta taidan arvioida sen vasta naamion kokonaan loputtua..

Ja näin Monsteri oli taasen kiillotettu viikon koitoksiin! Hiukset pehmeinä ja ihohuokoset ehkä hivenen puhtaampina, muutamat finnit hätistelin pois ja viimeistelin kasvot Cliniquen ( Clarifying Lotion 2 ) avulla. Tästä tujusta kasvovedestä on tullut suosikkini joten "oikean" kasvoveden etsintä on tältä hetkeltä ohi. :)

Jos teillä on vinkata hyvää hiusnaamiota kuiville hiuksilleni niin otan mielelläni ehdotuksia vastaan! :)1 kommentti:

  1. munkin pitäis löytää se oikea hiusnaamio ! ajattelin kokeilla ihan marketeistä löytyviä Tresemmen naamioita, koska ainakin kyseisen merkin shampoot ja hoitoaineet on mun mielestä laadukkaita. :)

    VastaaPoista