lauantai 20. elokuuta 2011

Heinäkuun saldo

Piti oikein hieraista silmiä kun tutkailin listaani heinäkuussa loppuneista tuotteista. Siis neljä vaivaista loppuun kulutettua tuotetta!!! Noh, muutamat vanhentuneet "bronzing" vartalovoiteet heitin suosiolla roskiin välttääkseni seepramaisen ulkomuodon JOS ne eivät toimi kuten pitäisi. Saattaa olla että ne olisi vielä toiminut ihan hyvin, mutta en uskaltanut riskeerata. Mutta tosiaan tässä nämä 4 loppuun kulutettua pienin kommentein varaustettuna..

Avon senses tropics stimulating & exotinc body scrub
Tästä olenkin aiemmin kertoillut täällä.

Mango body scrub
Vastaavasta tuotteesta olen kertoillut täällä, samaa linjaa tämäkin vartalonkuorinta-aine. Tosin tuoksuna tuo mango. Ihan kiva mutta ei mikään "pakko hankkia lisää"- tuote.

Dermosil kosteuttava hiusnaamio
Ihan kiva hiusnaamio, mutta ei tehnyt suurempaa vaikutusta. Hinnaltaan tosin edullinen, mutta kuuluu tasoon Ok. Se oikea hiusnaamio on edelleen etsinnän alla. Vinkkejä otetaan vastaan.. TREsemme on jo heitetty ehdotuksena, mutta edelleen saa vinkkailla (hintaluokasta viis veisaten)..

Franck Provost Expert nutrition conditioner for dry and rough hair eli hoitoaine kuiville ja karheille hiuksille. Ihan ok tasoa, ei tehnyt ihmeitä tukalleni ja mielestäni annostelun kanssa sai olla tarkka ettei tule "liimalettiä" huolellisesta huuhtelusta huolimatta. En tiedä onko kukaan muu huomannut vastaavaa? Mutta jos vastakkain asetellaan Provost ja TREsemme niin tästä pidin enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti