sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Kasvojumppa


Kun ikää alkaa tulla, niin sitä alkaa ajattelemaan kasvojen kuntoa ihan konkreettisella tasolla. Itse ainakin pyrin välttämään harakanvarpaita ja juonteita viimeiseen saakka. Puhutaan siis luonnollisista keinoista, leikkaukseen en ole juoksemassa ensimmäisten ryppyjen tullessa. :D

Ajattelin aloittaa säännöllisen kasvojumppailun. Aluksi muutaman kerran viikossa. Voin kertoilla kokemuksia kunhan saan projektin alkuun. Keräilin tähän useita linkkejä kasvojumppaan liittyen.

 Uusi ilme kasvojumpalla, hieman asiaa aiheesta ennen harjoituksiin siirtymistä. Aiheesta on tehty useita kirjoja, mutta itse en ole niihin perehtynyt. Joskus selailin Kasvokoulu nimistä opusta, mutta en hankkinut sitä. Netistä löytyy hyviä ohjeita ihan vain googlettamalla. Laitanpä tähän alle muutamat linkit valmiiksi.

Tästä pääset tekemään harjoituksia kasvoille. Olen kokeillut ja voin todeta ettei kannata ainakaan ensimmäisenä kumppanin edessä alkaa treenailemaan kasvojaan.. Sen verran kamalaa katsottavaa... :D  Tässä toiset ohjeet. Dermoshopin ohjeisiin pääset tästä.

Laitanpa ihan Pirkankin kasvojumppa ohjeet tähän- ilman niitä kuuluisia sukkahousuja toteutettavaksi tällä kertaa.. :D

Kuinka moni teistä kokeilee kasvojumppaa tai on sitä harrastellut aiemmin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti