keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Joulukuun saldo..

Tässäpä on lista joulukuussa loppuneista tuotteista. Sain tämän postauksen vasta nyt valmiiksi työkiireiden takia.

  • Ensimmäisenä ACOn matkapakkauksen Fly away body lotion with perfume 50ml. "Kevyt ja kosteuttava". Tämä oli ihan jees, mutta ei saanut minua innostumaan. Mielestäni ihan perus vartalovoide. Käytin vain nopeasti pois kuljeksimasta hyllyltäni. Voide kyllä imeytyi erittäin nopeasti ja jätti miedon tuoksun iholle. Mutta ei. En ostaisi uudelleen.

LdB Creme lotion Rich for dry skin. "LdB Creme Lotion Rich vartaloemulsio on ainutlaatuinen kosteuttavien ja hoitavien ainesosien yhdistelmä. TRF:t (Tissue respiratory Factors) ja aktiiviset liposomit kuljettavat ihoon erittäin runsaasti hoitavia ainesosia, jotka tekevät ihosta pehmeän ja joustavan." Tämä todella kosteuttaa ihon ihanan pehmeäksi. Emulsio imeytyy nopeasti ja jättää sen samettisen tuntuiseksi. Tätä voisin hankkia lisää ellei kaapissa olisi kymmenen "vara-tuotetta" jo odottamassa..

  • Myös kolmas vartalonkosteuttaja tuli käytettyä loppuun. Avonin mansikka ja guava vartalojogurtti. Tätä minulla onkin jo toinen purkki valmiina käyttöön. Olen ihastunut näihin Avonin vartalojogurtteihin. Tässä postauksessa ylistinkin tämän jogurtin aiemmin.
  • Viimeinen vartalonkosteuttaja joka pääsi finaaliin oli Avonin kosteuttava kookos- ja sitruunaruoho -käsi ja vartaloemulsio. Pidin pirteästä ja energisestä tuoksusta joka viipyili iholla pitkään. Oman postauksen olenkin näistä vartaloemulsioista tehnyt ja siihen pääset tästä.
  • X-tra kynsilakanpoistoaine josta olen jo aiemmin kertoillut tässä postauksessa. Suosikkini edelleen. Ja uusi pullo on jo käytössä.
  • Erisan hoitava puhdistusgeeli. Edelleen suosikkini kasvojen putsauksessa. Tässä postauksessa hieman enemmän suhteestani Erisaniin. :D
  • Yves Rochenin Hydra specific puhdistusvaahto. Ensimmäinen vaahtomainen puhdistustuotteeni pitkään aikaan. Tykkäsin pehmeästä koostumuksesta. Tämä kyseinen tuote lupasi poistaa meikin ja puhdistaa ihon täydellisesti. Lopputuloksena raikas ja kuulas iho joka tuntuu kuin uudelta. Tuotetta oli pullossa 150ml ja tuntui olevan riittoisaa tavaraa, vaikkakin meikin poistoon ei yksi puhdistus kerta tällä tuotteella riittänytkään. Mutta todettakoon ihon tuntuvan puhtaalta sen kahden puhdistuskerran jälkeen. Narskuvan puhtaaksi en ihoa tällä saanut, mutta puhtaalta ihoni vaikutti eikä näppyjä syntynyt normaalia enempää tämän käytön aikana. Voisin ostaa lisää.
  • Yves Rochenin Jardins du Monde alkoholiton deodorantti Asian palm oil. 24 tunnin antiperspirantin teho ja Aasian palmuöljyn pehmeys, lupailee tämä dödö. Tuoksu ei ole mitenkään erikoinen, itse asiassa aika mitäänsanomaton mielestäni. En ole kova hikoilemaan, joten tehosta en osaa sanoa mitään. Myöskään kainaloien iho ei ole minulle niin erikoinen juttu, että osaisin niiden pehmeydestä mennä sanomaan tuon taivaallista. Kainalot ovat vain pakollinen juttu minulle, joihin en juuri kiinnitä huomiotani.
  • Avon naturals manteli ja maito vartalosuihke. Tykkäsin kovasti ja käytössä onkin jo uusi kappale tätä samaa tuoksua. Tämä on arkipäivieni tuoksu, kun en edelleenkään osaa parfyymein itseäni suihkutella.

  • Rimmelin Stay matte puuteri. Itse käytän sävyä 005 silky beige. Tämä lupailee pitää ihon mattaisena 5 tuntia, mutta itse en allekirjoita väittämää. Muuten kyllä tykkäilen tästä. Sävy tuntuu olevan juuri oikea omalle iholle eikä rajoja saa aikaan edes kiireisinä aamuina kun meikki vaan suditaan pikaisesti naamalle. Tai sinne päin. :D
  • Yves Rochenin Néonatura suihkugeeli. Sain tämän lahjaksi ja nyt vasta sain käytettyä loppuun suihkun nurkasta. Minulla on monta suihkugeeliä aina avattuna ja käyttelen niitä fiiliksen mukaan. Enpä osaa sanoa tästä juuri mitään, tuoksu oli ihan ok-tasoa. Ei jäänyt erityisemmin mieleen.
  • Suurin urotekoni oli kuluttaa koppuun TREsemmen jättikokoinen anti breakage hoitoaine, jossa on B12-vitamiinia ja keratiinia. 900ml pönikkä on ollut käytössä mielestäni iäisyyden ja nyt vasta sain sen rutistettua loppuun. En osta uudelleen. Ei mielestäni ollut erikoista tavaraa ja lisäksi tykkään kokeilla erilaisia hoitoaineita hiuksille. Tämän purnukan läsnäolo alkoi jo ärsyttämään minua... :D

12 tuotetta yhteensä. Ei hassumpi saavutus. Lisäksi uuden kodin sai muutamat kynsilakat joista en enää itse niin innostunut. Tästä on hyvä jatkaa...



1 kommentti:

  1. Ihania Avon tuotteita voi tilata kauttani tai tehdään sulle tunnukset ja voit itsenäisesti tilailla. Valikoimaa riittää, joka kuvastosta löytää jotain uutta :o)

    Blogiasi on kiva lukea kun Avoneita vilahtaa kirjoituksissa!

    VastaaPoista