perjantai 13. heinäkuuta 2018

Grease Lightning

Sain tämän tuotteen testattavaksi Lushilta pr-näytteenä ja se jäi vakiokäyttöön heti kotiuduttuaan. Kyseessä on vegaaninen yrttinen geeli joka lupaa hätistellä finnit matkoihinsa hetkessä ja voi kyllä tämä toimii! Parasta tässä on ettei tämä kuivata ihoa korpuksi.

Grease Lightning sisältää mm. timjami-, rosmariini- ja teepuu-uutetta, viinirypäleen mehua, laventeliöljyä, taikapähkinäuutetta, merivettä ja reilun kaupan luomu aloe vera -geeliä. Teepuullahan on pitkät perinteet näppyjen nitistäjänä ja laventeli sekä taikapähkinä taasen rauhoittavat ihoa tehokkaasti, aloe veraa unohtamatta. Taikapähkinä auttaa ongelmallista ja rasvaista ihoa auttaen rauhoittamaan myös talintuotantoa. 

Itse laitoin voidetta ensin muutamalle näpylle, mutta kun näppyjä riittää niin päädyin lopulta sivelemään lähes koko kasvot tällä geelillä. Iho ei ottanut itseensä yhtään, näpyt sen sijaan madaltuivat ja osittain hävisivätkin kokonaan näkyviltä. Itselläni näpyt ovat osin hormonaalisia ja osin varmasti talintuotannon lisääntymisestä johtuvia (josta toki saan taas syyttää hormoneja). Minua tämä auttoi ihan kunnolla jo parissa päivässä. 

Geeli on pakattu pieneen pumppupulloon josta sitä on helppo annostella. Tätä voi laittaa yhden näpyn päälle paikallishoitona tai sitten sekoittaa kosteusvoiteen joukkoon jos on tarvetta saada tuotetta kasvoille kokonaisuudessaan. Hintaa 45 gramman pullolla on 12,95 euroa ja sanoisin että tämä riittää paikallishoitona ainakin melkoisen pitkään.


Millaisen tuotteen olet itse viimeksi "löytänyt" itsellesi erittäin toimivana?


INCI:
timjami-, rosmariini- ja teepuu-uute (Thymus vulgaris, Rosmarinus officinalis, Melaleuca alternifolia), vesi (aqua), reilun kaupan luomu aloe vera -geeli (Aloe barbadensis), merivesi, viinirypäleen mehu (Vitis vinifera), karrageeni eli levähyydyte (Chondrus crispus), laventeliöljy (Lavandula angustifolia), taikapähkinäuute (Hamamelis virginiana), *linalool, hajuste (parfum), methylparaben.*Tuote saatu PR näytteenä.

1 kommentti:

  1. Mitenhän mä olen ihan unohtanut tämän! Mulla oli kerran tämä ja tykkäsin, mutta jostain syystä ei tullut hankittua tätä lisää. Muistelen, että se yksi pullollinen kerkesi ehkä pilaantua, kun koin, että pumpusta tuli liikaa ja irrotin aina koko pumpun, että sain tarpeeksi vähäisen määrän ainetta eli pulloon joutui turhan paljon ilmaa, joka nopeutti pilaantumista. Varmaan pumppaamalla pullollisen ehtisi käyttää poiskin!

    VastaaPoista