maanantai 19. lokakuuta 2015

Maypole

Oikeastaan tämä pitäisi esitellä keväällä, mutta pakko esitellä tämä jo nyt. Raaka-aineena on käytetty mm. vaahterasiirappia! Arvatkaa vaan tekeekö mieli pannukakkuja vaahterasiirapilla ja kermavaahdolla höystettynä...

Tämä hassun näköinen saippua tuoksuu piparmintulle ja söpöille asioille. Vaahterasiirapin tuoksua en osaa hahmottaa, mutta ehkä se tuo saippuaan sen makeaa tuoksua. Lisäksi tässä on mukana keikarinkukkauutetta eli gardeniaa. Tämä saippua on hauskan näköinen ja pirteä ilmestys lavuaarin reunalla. Saattaa olla että miesväki ei heti uskalla tähän koskea... Isäntäkään ei ole vielä kommentoinut mitenkään.

100 grammaa maksaa 5,95 euroa. Tätä on pakko ostaa jemmaan toinen palanen. Sen verran hyvän tuoksuinen tämä on. Ei tarvitse erikseen suihkia huonetuoksua pienessä vessassamme, riittää että pesee kädet tällä. Voisin ostaa tämän tuoksuisen hajuveden ja suihkia sitä itseeni jos harmaa päivä sattuisi yllättämään.

Saisiko sinullekin olla pala Maypolea?Lush


Lush


INCI:
rapsiöljy, kookosöljy (Brassica napus, Cocos nucifera), vesi (aqua), glyseroli, sorbitoli, hajuste (parfum), kanadalainen vaahterasiirappi, natriumkloridi, titaanidioksidi, keikarinkukkauute (Gardenia jasminoides), piparminttuöljy (Mentha piperita), EDTA, tetrasodium etidronate, natriumhydroksidi, Cl 17200, Cl 14700, Cl 45410, Cl 420904 kommenttia:

  1. Hauskan näköinen saippua, ihan kuin tulivuoren kraateri. :D

    VastaaPoista
  2. Wou, minkä näkönen saippua! Söpö suorastaan...

    VastaaPoista