perjantai 2. lokakuuta 2015

Lumene Wild Rose Lipstick - 89 Moonshine eli suomalaisittain Kuunvalo

Lumenen uusia Wild Rose huulipunia olen saanut Goodiebagin kautta testattavaksi. Sieltä löytyi myös tämä herkullinen satiininen marjaväri. Sävyn nimi on Kuunvalo, mutta en keksinyt aasinsiltaa värin ja nimen kesken.

Väri levittyy huulille kevyesti ja tuntuu kosteuttavalta. Hetken kuluttua levityksestä en edes muistanut laittaneeni huulipunaa. Olin kiireen kourissa eli en rajannut huuliani ollenkaan. Huulet olivat siis täysin luonnontilassa ennen huulipunan levitystä. Kestävämmän lopputuloksen saa pohjustamalla huulet ja käyttämällä huultenrajauskynää. Jos et halua ostaa huulipunan sävyistä rajauskynää, niin värittömiä versioitakin on olemassa. Huulipuna pysyi menossa ihan kivasti vaikka ulkoilmaan lähtiessä olinkin hieman huolissani onko puna levinnyt huultenrajauksen puuttuessa. Olen turhan arka huulipunan käyttäjä edelleen. Puna kului huulilta nätisti haalentuen.

Wild Rose huulipunissa on aurinkosuojakerroin 15. Lisäksi näihin on Lumenmaiseen tapaan lisätty suomalaisen ruusumarjan siemenöljyä huulia kosteuttamaan. Punien sisältämä karitevoi sen sijaan hoitaa ja pehmentää huulia entisestään yhdessä C- ja E-vitamiinien kanssa. Huulipunilla on hintaa noin 10 euroa ostopaikasta riippuen. Lumenen sivuilla kerrotaan että sävyt on jaettu kolmeen ryhmään numeroinnin mukaan, roosat sävyt: 11-19, punaiset sävyt: 60-71 ja neutraalit sävyt: 80-91. Eli tämä Kuunvalo kuuluu neutraaleihin sävyihin.


Minä kyllä pidin Kuunvalosta vaikka nimen ja sävyn yhteys ei minulle avautunutkaan.
Mitäs mieltä te olette?


Lumene - Moonshine / Kuunvalo
 
 
Lumene - Moonshine / Kuunvalo


Lumene - Moonshine / Kuunvalo


Lumene - Moonshine / Kuunvalo

9 kommenttia:

 1. Puikossa tämä näyttää olevan vähän pelottavan rusehtava, mutta huulilla nätti syysväri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Yllätyin itsekin kuinka marjaisen värinen tämä huulilla on. Just passeli syksyyn. :)

   Poista
 2. Tosi hempeä sävy, vaikka puikossa jopa pelottava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin kanssa ensin että tämä ei ole yhtään mun väri, mutta huulilla olikin kiva. Yllätyin oikein. Silti tää on tosi huulipunamainen siihen mitä olen tottunut - eli pelkkään värittömään huulivoiteeseen.... :D

   Poista
 3. Ihana sävy! Lumenen huulipunista on kuitenkin muutama huono kokemus niin en tiedä uskallanko ostaa, ne ovat näyttäneet huulillani aina pinkiltä sävystä riippumatta.

  Miten muuten väritöntä rajauskynää käytetään? Minulla on Isadoran sellainen, mutta en oikein tiedä mitä sillä pitäisi tehdä. Normaalisti rajaan huulet ulkopuolelta peiteaineella, koska minulla on huulten ympärillä laajentuneita verisuonia, joten rajauskynän pitäisi kai mahtua siihen väliin? Jos taas väritän koko huulet kynällä, ne tuntuvat kuivuvan liikaa. Oliko vaan turha ostos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin huulten oma sävy aina vaikuttaa jos huulipuna ei ole superpigmenttinen (itsekin virheostoksen tehneenä kun puna kaverin huulilla näytti paremmalta...)

   Itse ainakin rajaan huulen reunoja pitkin, alahuulen kohdalla jopa hieman sisäreunaa jotta se hieman kutistuisi ja olisi sopusuhtaisempi ylähuuleen verrattuna. Värittömällä en koskaan värittele koko huulta, mutta värillisillä kyllä jos haluan tuoda sävyä enemmän esiin juurikin kevyempi pigmenttisten punien kanssa.

   Poista
  2. Jäin pohtimaan tuota rajausta vielä, tosiaan jos peiteaineella rajaat huulten reunoja, niin se rajauskynä pitäisi siihen "väliin" saada sovitettua. Taidan ihan kokeilla huomenna tätä käytännössä. Olen kyllä itsekin vasta "treenailemassa" punien käyttöä, koska useimmiten se puna jää laittamatta ja laitan vain huulivoidetta.. syynä kiire tai valinnan vaikeus..

   Poista
  3. Testailitko? :) Tuo Isadoran kynä on toisaalta vähän liian pehmeä vahamainen ja näkymättömällä rajaaminen tuntuu muutenkin hankalalta, kun sitä ei näe. :D
   Olen itse punien suurkuluttaja, mutta laiska rajaamaan.

   Poista
  4. Testasin. Yritin levittää ensin peitevoidetta sekä sormin että siveltimellä (sormin nopeampi, siveltimellä tarkempi) niin että se loppuu huulen reunoihin. Tämän jälkeen levitin rajauskynää aivan huulen reunoja pitkin lyhyin vedoin, alahuulen rajasin hieman sisäreunan mukaisesti, jonka jälkeen levitin huulipunan tavalliseen tapaan. Puna ei karkaillut mihinkään, mutta pitäisi kokeilla vielä yhtenä päivänä samaa rajauskynä+ huulipuna yhdistelmää ensin pelkällä peitevoiderajauksella ja toisena päivänä pelkällä rajauskynällä. Näkisi onko tällä tuplarajauksella mitään vaikutusta rajauksen kestävyyteen. Tästähän voisi melkein ihan postauksen kirjoitella jos joku muukin on pohtinut asiaa. :)

   Värittömän rajauskynän käyttö tosiaan on metkaa kun et näe minne rajaus on jo vedetty. Tämän takia usein ensin rajaan huulet lyhyin vedoin, kynää huulelta nostamatta. Ei tule harhaviivoja ja tulee varmasti koko huulet käytyä läpi. :)

   Poista