lauantai 17. lokakuuta 2015

I Love me & Artdeco30

Blogeissa on viime päivät ollut tiiviisti I Love me-messupostauksia. Itse kävin eilen eli perjantaina heti ovien avauduttua ja tänään lauantaina siinä klo 11 aikaan. Täytyy todeta että perjantaina oli väljempää liikkua käytävillä ja tuotteita pystyi jäädä hiplailemaan paljon paremmin. Tänään joutui lähes jonotella suosituimpiin pisteisiin.

Olin perjantaina liikkeellä Siniviuhka-blogin Sinnyn kanssa ja messujen jälkeen vielä suuntasimme Manskun Lushille. Itse riensin vielä kotiin vaihtamaan vaatteet Artdecon 30-vuotisjuhliin. Juhlat vietettiin Apollo Live Clubilla, jossa kävin nyt ensimmäistä kertaa. Juhlat  tarjoiluineen olivat mieleiset, hyvää seuraa ja kolmen meikkaajan katselmus vuosikymmenien trendimeikkeihin. Meikkaajina huikeat Raili Hulkkonen, Janne Suono ja Miika Kemppainen. Illan juontajana toimi stylisti Teri Niitti. Kiitos juhlista ja kiitos seuralaisille seurasta.

Tänään huomattavan väsyneenä kiertelin messuilla ystävien kesken ja vielä hetken omassa seurassani kunnes törmäsin muutamiin bloggaajiin ja pikaisten messukuulumisten jälkeen päätin itsekin luovuttaa. Parasta antia lauantaina oli muotinäytöksen Minna Parikan kenkien esittely. Puputytöt tanssahtelivat suloisilla kengillä (My Little Pony-kengät!). Lavalla nähtiin muuten jälleen Teri Niitti. Bongasin Raili Hulkkosenkin messuilla. Sekä Tigimiehen. Ja monta bloggaajaa.

Jos huomenna messuille mielii, niin muistakaas että plussakorttilaiset pääsevät  huomenna eli sunnuntaina 18.10.15 I Love Me –messuille puoleen hintaan (-50%) plussakorttia kassalla näyttämällä (huom. korkeintaan 2 lippua/plussakortin haltija). Etu koskee vain normaalihintaista aikuisten lippua (18e).

Minä nostan nyt jalat ylös ja nautin kupin teetä. Vinkatkaapas mitä kivaa te löysitte messuilta? 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti