maanantai 7. syyskuuta 2015

Essence waterproof mascara topcoat - Cruisers United

Käytän yleensä tavallisen ripsivärin päällä vedenkestävää versiota eli useimmiten ripsilläni on kahta eri ripsiväriä. Tein taannoin tilausta Kosmetik4less-verkkokauppaan ja huomasin siellä tämän essencen topcoat mascaran edulliseen hintaan, niin pakkohan se oli tilata testiin. Hintaa oli hieman päälle kaksi euroa.

Mascaraa mainostetaan kesällä käytettäväksi juurikin sen vedenpitävän ominaisuutensa vuoksi. Lisäksi sen kerrotaan suojaavan ripsiväriä tekemättä ripsiä ns. paakkuuntuneiksi hämähäkki-ripsiksi.

Pakkaus on värikäs, mutta kieltämättä hieman teinimäinen. Minua se ei haittaa, koska putkilo majailee meikkipussissa. Kahden euron hintaan en vaadikaan mitään Chanelmaisia pakkauksia, mutta toisille nämä pakkaus/ulkoasu-asiat ovat tärkeämpiä.

Entä se lupaus tehdä ripsiväristä vedenkestävän? Olen käyttänyt tätä monen mascaran kanssa ja kaikkien testaamien tuotteiden kanssa se on toiminut moitteettomasti. Poistamiseen todella tarvitaan vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettu tuote tai lopputuloksena on panda. Hieman muutamana päivänä silmien alta löytyi ripsivärin murusia, mutta mitään isompaa varisemista en ole huomannut. Tätä voisin ostaa uudelleen. Ja varmaan niin teenkin.

EDIT: Kävinkin kurkkaamassa Kosmetik4lessin tilanteen juuri eikä siellä ole tätä enää myynnissä, ainakaan itse en löytänyt. Muutama Cruisers United huulikiilto ja luomiväri näytti olevan vielä valikoimassa. Jos olisin tilatessani tiennyt ettei tätä saa kauempaa niin olisin ostanut varastoon muutaman tuubin.

Joku miettii miksi en vain osta vedenkestävää ripsiväriä ja pääse helpommalla. Koska olen huomannut näiden combojen olevan lopputulokseltaan näyttävämpiä kuin yhden mascaran. Haluan ripsieni olevan tuuheat, pitkät ja kaukana hämähäkki-ripsistä.
 

Käytätkö sinä useampaa ripsiväriä samanaikaisesti?
Onko topcoat-tyyliset ripsivärit käytössä ruudun siellä puolen?

 

essence waterproof mascara topcoat - Cruisers United

3 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, mähän käytän 38 mascaroita toisten ripsivärin päällä, kun haluan kestävyyttä tai Clarinsin Double Fixiä, joten tämä on ehdottomasti kiinnostava tuote.

    VastaaPoista
  2. Ooh, tää on pakko käydä ostamassa. Mulla oli Catricelta tällainen, ja surin sen loputtua, että mitä tilalle. Catrice kun pudotti sen siis valikoimistaan.

    VastaaPoista
  3. Kosmetik4less-nettikauppa tätä ei näytä myyvän enää. Kannattaa tsekkailla josko jostain vielä löytäisi omansa. Tulikin paniikki etsiä tätä varastoon. :O

    VastaaPoista