maanantai 6. huhtikuuta 2015

Karbamidi Jalkavoide - hoitoa kuiville kantapäille

Olen kirjoitellut jalkojen ihonhoidosta aiemminkin blogissa ja tänään kirjoittelen Dermosilin edukkaasta Karbamidi Jalkavoiteesta. Hintaa tällä 150 ml tuubilla on viitisen euroa. Hinta-laatusuhde on mainio. Voide lupaa kosteuttaa tehokkaasti ja sen kerrotaan soveltuvan erinomaisesti kuiville ja karheille jaloille ja halkeaville (auts) kantapäille. Tuote on hajustamaton, joten tätä voi mieskin lainata...

Tuotteen kerrotaan sisältävän karbamidia 17,5 %. Karbamidi siis parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja tekee ihosta pehmeän. Jalkavoide kuivuu nopeasti eikä jätä ihoa tahmaisen tuntuiseksi. Toinen hyvä syy että mieskin voi tähän tuubiin tarttua. Useimmiten hän kieltäytyy voiteista koska ne jättävät iholle limaisen/niljakkaan/epämukavan tunteen.

Ohjeessa kehotetaan levittämään voidetta puhtaille jaloille aamuin ja illoin. Itse suosin jalkavoiteiden käyttöä lähinnä iltaisin suihkun jälkeen tai tarpeen vaatiessa jos kuivat jalat tuntuvat tarttuvan sukkiin kiinni (ehkä maailman inhottavimpia tunteita...).

Jos etsit toimivaa edullista jalkavoidetta, on tässä yksi ehdokas.20140531_154714
 
 
20140531_154722

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti