sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kalamazoo

Ostin tämän parralle ja kasvoille tarkoitetun tuotteen miehelle osaksi isyyspakkausta. Isä on tähän nyt useana kertana tarttunut (koska kiikutin purkin suihkun nurkkaan). Kyselin sitten mieheltä käyttökokemuksia Kalamazoosta. Tuotteen tuoksu on kuulemma liian maukas, tekisi mieli maistaa...ja karkkihimokin voi iskeä... Mies on kovin tykännyt käyttää tätä ensin suihkussa parralle ja sitten hoitaa viimeistelyn Joicon K-Pak Leave in Protectant- vaahdolla. Lopputulos on miehen mukaan täydellinen.

Kalamazoon sisältämä tuore ananas lupaa Lushin verkkosivuja laineten

"pitää parran puhtaana, kirkastaa ja hoitaa myös kasvojen ihoa."
 
Tämä toteutuu. Koska olen utelias kosmetiikkabloggaaja, en voinut olla kokeilematta tuotetta myös itseeni (vaikka parta ei vielä kasva). Hieroin tuotetta iholle kun olin ensin poistanut meikin kasvoilta toisella tuotteella. Kyllähän tässä ihan mukava käyttötuntuma on. Ja tuoksu tosiaan on melko ihana. Iho jäi pehmeäksi, mutta silti tarvitsin kasvovoiteen iholle. Mies ei aina kasvovoidetta (apteekin perusvoide) käytä, mutta ei ole tähän päivään saakka valittanut ihon kuivuudesta. Tätä tulee siis varmasti ostettua kun purkin pohja alkaa vilkkua.
 
 
Löytyykö teidän kaksilahkeisilta kiinnostusta vastaaviin tuotteisiin vai onko ne liian outoja käytettäväksi?IMG_20150226_180129

20150222_135115
 
20150222_135019

2 kommenttia:

  1. Tällasen kyllä vois ostaa miehelle kokeiltavaksi, itse ainakin kiinnostuin :'D Lushit tuoksuu aina niin hyvältä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mies ei tykkää niin voit itse käyttää pois. Ei mene siis hukkaan... ;)

      Poista