torstai 5. helmikuuta 2015

Will you be my valentine? Tunnelmointia Lushin liikkeessä

Kävin eilen tutustumassa Lushin ystävänpäivätuotteisiin ja en voinut olla ihastumatta. Tarjolla on kylpypalloa ja -vaahtoa jos monen moista, suihkugeeliä, herkkuja huulille sekä tietenkin valmiiksi pakattuja lahjoja joista voi valita mieleisensä. Valinnan vaikeus on ollut ongelmana aiemminkin liikkeessä käydessä, mutta miten näistä nyt valitsee oman suosikkinsa? Nuuhkuttelin uutuudet läpi myyjän kanssa ja päädyin valitsemaan suosikeikseni PRINCE CHARMING suihkugeelin, LOVE LOCKET nimisen kylpypallon sekä CUPID'S LOVE saippuan.

Sainkin kotiin testattavaksi "Prinssi Hurmaava"-suihkugeelin sekä Cubid´s Love saippuaa. Voi että mikä ihanien tuoksujen sinfonia suihkussamme tänä aamuna olikaan. Prince Charming suihkugeelissä tuoksuu granaattiomena, greippi, pelargonia ja santeli. Cubid´s Lovessa taasen yhdistyy tuoreen viikunan, passionhedelmän, bergamotin sekä ruusun makoisat tuoksut. Lushin valttikortti onkin tuotteiden upeat aromit sekä tietenkin tuotteiden valmistaminen käsityönä. Naputtelen teille oman postauksen näistä kahdesta tuotteesta, mutta kannattaa jo nyt hankkia sydämelliset lahjat valmiiksi odottamaan ystävänpäivää. Jos et pääse itse paikan päälle nuuhkimaan, niin onneksi nettikauppa toimittaa tuotteet vähän kauemmaksikin.

Pakko vinkata teille onnellisille kylpyammeen omistajille, että HEART THROB BUBLEROON kylpyvaahdosta riittää kahteen kertaan ja minunkin suosikiksi nousseesta LOVE LOCKET kylpypallosta saat kolme käyttökertaa kun murrat tämän sydämen puoliksi (sisällä piilee yllätys...). Tokihan näitä kylpypalloja voi käyttää esimerkiksi jalkakylpyinä kun palloa murentaa veteen, mutta parhaan nautinnon saa jos kylpyammeeseen pääsee rentoutumaan...

Koska miehelle piti hommata muutama tuote lahjaksi (tästä juttua myöhemmin...) niin myyjän avustuksella nuuhkuttelimme ja arvuuttelimme valikoimasta juuri ne minun kaksilahkeiselle käyttöön sopivimmat tuotteet.. Jännityksellä odotan tuon lahjan antamista..

Miten sinä ajattelit lahjoa rakkaimpiasi? Kuuluuko lahjojen antaminen ystävänpäivääsi?

Lush valentine
 
 
Lush valentine
 
 
Lush valentine
 
 
Lush valentine
 
 
Lush valentine
 
 
Lush valentine
 
 
Lush valentine
 
 
Lush valentine

2 kommenttia:

 1. Heh, minä pyysin miestä ostamaan mulle tuon suihkugeelin, etten joudu rikkomaan hyvin alkanutta ostolakkoa :D.

  Mokomat limited edition -tuotteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Kannattaa pyytää hankkimaan ehdottomasti, sen verran ihana tuoksu tässäkin suihkugeelissä on. Mua aina pelottaa että nää LE tuotteet pääsee loppumaan tai ettei ne Lushin kohdalla tule seuraavana vuonna uudelleen myyntiin (snow fairy)... Nyt mua jännitti kun Movis kasvosaippua oli alessa ja heti hamstrasin sitä kaks palaa jemmaan... :D

   Poista