lauantai 7. helmikuuta 2015

Warehousen pressiaamupalalla nuuhkimassa hiustaivaan uusia tuulia

Onnekkaana vastaanotin kutsun Warehousen pressiaamuun hurmaavaan Café Ekbergiin. Ei tarvinnut kahdesti miettiä osallistumista. Lähetin oitis kyllä, oi ehdottomasti kyllä- paluuviestin osallistumisesta. Onnekseni sain matkaan mukaan ihanan Hannan. Keskiviikkona 4.2 pienen paniikin saattelemana lähdin kohti juna-asemaa. Paniikki tuli lähinnä vaate-, meikki- ja hiuskriisistä. Olin menossa kampaajalle vasta pressiaamun JÄLKEEN. Just mun tuuria... no eipä mitään. Sainpa mukaan kampaajalle uusimmat vinkit mukanani. Tarttuipa rautatieasemalta mukaan Martinakin. Paikan päällä ilmaantui muutama muukin tuttu kasvo. Kiitos blogisisarille seurastanne.

Jos joku nyt ihmettelee että mikä ihmeen Warehouse niin kyseessä on Suomessa Tigiä, Fudgea, Framesia ja Gorgeous Londonia edustava toimija. Tilaisuutta vetivät Mikko (aka kosmebloggaajien kesken Tigimies) ja Riikka. Café Ekberg sijaitsee Bulevardilla ja on muuten tunnelmaltaan aivan ihana. Täytyy ihan käydä kahvilla joku kerta herkuttelemassa. Tosin herkkuja saimme nytkin maistella - tarjolla kun oli voileipiä ja tuoreita hedelmiä. Ihana tapa aloittaa päivä. Kun porukka oli saanut naposteltua aamupalan, siirtyi Mikko ja Riikka itse asiaan eli uusiin hiustuotteisiin niin Framesin, Tigin kuin Fudgen ja Gorgeous Londonin osalta. Välillä käytiin kurkkaamassa tulevat hiustrendit (teen tästä osiosta omaa postausta aiheesta innostuneena).

Puolitoista tuntia tiukkaa asiaa on pakko jakaa useampaan postaukseen, mutta esittelen pikaisesti mielestäni mielenkiintoisimpia uutuuksia. Ensimmäisenä Framesin kuorinta-aine päänahalle. Jojoba vaha-palleroiden avulla päänahka kuoritaan samaan tapaan kuin kasvot. Kuorinta poistaa hilseen, kuolleen ihosolukon ja muotoiluainejäämät. Tämä on pakko testata!

Myös Tigin uudistuneen miesten sarjan ohella esille nousi muun muassa Blow Out- voide, joka tuo hiuksiin kultaista hehkua. Tämä on kuin hehkuva versio aiemmasta After party-voiteesta (silottaa party-pörrön hetkessä). After partysta minun onkin pitänyt kirjoitella jo ikuisuus... täytyy korjata tämä vääryys mahdollisimman pian.

Englantilaiselta Gorgeous Londonilta nostaisin esiin Shine Serum nimisen seerumin joka antaa kiiltoa kaikille hiustyypeille. Minulta on tulossa pian esittelyä heidän super-ihanasta hiusnaamiosta. Fudgen Color Lock- shampoosta ja hoitoaineesta Sonia kirjoittelin hiljattain, itse ihastuin tuotteeseen myös. Myös Fudgen Think Big Texture Spray kuulostaa mahtavalta tuotteelta.

Lataan tähän nyt liudan kuvia purkeista ja purnukoista joita näpsin innokkaana siinä purkkien ja tuubien nuuhkuttelun ohella. Palaan näihin hiusasioihin pian...WH 4.2
 
 
WH 4.2
 
 
WH 4.2

WH 4.2
 
 
WH 4.2
 
 
WH 4.2
 
 
WH 4.2
 
 
WH 4.2


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti