torstai 12. helmikuuta 2015

Tammikuun Livbox

Koska tässä vaiheessa viimeisinkin Livbox-tilaaja on varmasti noutanut tammikuun laatikkonsa (helmikuun bokseistakin on jo blogattu), on turvallista julkaista kuvia laatikon sisällöstä. Laatikoiden välillä oli jälleen pientä variaatiota eli tuo hiustuote saattoi olla eri kuin kuvassani näkyvä. Itse olin hyvin tyytyväinen tammikuiseen laatikkoon. Hienoa työtä Livboxilaiset.


Rimmelin BB-voide oli kiva yllätys, toivottavasti vain sävy sopii.. voide lupaa kosteuttaa, supistaa laajentuneita huokosia sekä häivyttää ja peittää ihon virheitä. Sisältääpä se myös aurinkosuojan. Täytynee ottaa kevään korvilla tämä testiin.

Lumenen Ultra sensitive tehokosteuttava naamio sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Se lupaa rauhoittaa ihon ärsytystä, punoitusta ja kuumotusta.

La Roche-Posayn Lipikar Baume AP+ voide sopii erittäin kuivalle, herkälle ja atopiaan taipuvaiselle iholle (juuri minulle lupaava tuote). Voide lupaa vahvistaa ja tasapainottaa ihon omaa suojakerrosta ulkoisia ärsykkeitä vastaan ja pitää ihon kunnossa pidempään. Se myös rauhoittaa ihon kutinaa. Voide sopii myös vauvoille ja lapsille ja on hajusteeton.

Philosophyn The Microdelivery Peel Kit oli hieno lisä muutoinkin onnistuneeseen laatikkoon. Kolmen minuutin kaksivaiheinen kuorinta kotikäyttöön lupaa olla tehokas mutta hellävarainen viikoittainen kuoriva naamio. Tätä testaan todella uteliaana.

Tuo minulle sattunut hiustuote oli Cutrin Chooz Multivolumizer.
Monitoimituuheuttajaksi kutsuttu tuote lupaa antaa joustavaa ja pitkäkestoista volyymia, tuuheutta, rakennetta ja joustavaa pitoa kaiken pituisille hiuksille. Se sisältää myös UV-, kosteus- ja lämpösuojan. Mielenkiinnolla otan tuotteen testattavaksi.lb2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti