perjantai 20. helmikuuta 2015

Paul Mitchell Super Skinny Serum

Tämä huippu hiusseerumi oli monen kosmebloggaajan suosikki-listoilla joten päätin minäkin ottaa kokeiluun paljon puhutun tuotteen. Aivan edullinen kokeilu ei ole kyseessä sillä 150ml tätä taikaeliksiiriä kustantaa noin 30 euroa.

Super Skinny on hoitava seerumi joka tekee hiuksista sileät, pehmeät ja upean kiiltävät. Lisäksi se antaa oikein annosteltuna keveyden ja ilmavuuden tunnetta pehkolle, aivan mahtava joka päiväiseen käyttöönkin. Itse käytän tätä Bad hair day:nä eli lähes päivittäin ja annostelen seerumia lähinnä latvoihin. Hiukset näyttävät todella terveiltä ja hyvinvoivilta.

Koska seerumi sisältää myös lämpösuojan, on se kätevä kaveri hiusten laitossa eli pelkoa ei ole että tämä jäisi kaappiin pölyttymään. Tai muutoin on ollut annostelussa ongelmaa. Muutama painallus riittää omaan pitkään tukkaan ja pelkille latvoille riittää yksi painallus. Seerumi sopii myös pidennyksille eli moneen sopiva kaveri kyseessä.

En yhtään ihmettele miksi niin moni tämän nimeen vannoo. Itsekin olen siirtynyt kokeilijasta fanittajaksi ja tulen ostamaan uuden pullon tilalle kun vanhaa uhkaa loppua. Onneksi käytössä tämä kestää pitkään eli aivan heti ei tarvitse olla ostamassa uutta vaikka lähes päivittäin tätä käyttäisikin.


20141011_132007

6 kommenttia:

 1. Tämä on munkin himotuslistalla! Hinta kyllä vähän hirvittää, vaikka oliskin riittoisaa. Mulla on hiukset venähtänyt jo tuonne puoleen selkään pitkiksi ja latvat kyllä varsinkin tarvis siloitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä mahtavaa ainetta. Kannattaa kokeilla.

   Poista
 2. Tuo on vaan parasta! <3 Ja se tuoksu!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Unohdin hehkuttaa tuoksua!! :)

   <3

   Poista
 3. Tää on paras! Pullo on käytössä joka toinen päivä ja riittänyt 2,5 vuotta jo ja vieläkin vähän jäljellä. Minulla on polkkahiukset;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi! ;) Ja tuo riittoisuus on jotain käsittämätöntä.. :D

   Poista