torstai 13. helmikuuta 2014

Artdeco High Precision Liquid Liner

Helmikuun loppunut tuote, josta on pakko kirjoittaa aivan heti. Eilen loppui Artdecon aivan huippu nestemäinen eyeliner, joka kantaa otsikossa komeilevaa nimeä. Omani tietenkin sävyssä 01 black / musta. Kynässä on sivellin-mallinen, hyvin ohut ja terävä kärki jolla tekee vaivattomasti täydellisen ja tarkan rajauksen.

Sain kyseisen tuotteen testiin Aila Airon liikkeestä. Käytin tätä arkisin joka päivä ja silti se kesti käytössä puoli vuotta! Aivan huikea suoritus. Kiittäminen taitaa olla tiivistä korkkia. Ulkonäöstäkin on pakko mainita että tämä näyttää selektiiviseltä, ylelliseltä meikiltä. Hintaa tuotteella on esimerkiksi BeaytyBayssa kirjoitushetkellä 24,80 euroa mutta mielestäni jokaisen euron arvoinen.

Harmikseni minulla ei ole tällä hetkellä esittää tätä in action, mutta korjataan asia kun käyn ostamassa itselleni uuden tilalle. Eihän ilman tätä osaa enää elää, niin vaivatonta rajaaminen tällä on. Lisäksi tämä kestää hyvin pitkänkin päivän töissä ja tuiskeessa paluun kotiin. Huomautettakoon että itse pohjustan luomet arkisinkin, koska muuten luomiväri pakkaantuu luomivakoon hetkessä.

Vaikka tämä postaus on aikamoista ylistämistä, niin mielipiteet ovat luonnollisesti omiani vaikka tuote on saatu testiin.

Ps. pakkauksessa pyydetään säilyttämään tuote horisontaalisesti jottei  tuote kuivu. Itse olen tätä säilyttänyt pystyssä osan ajasta yhdessä siveltimien kanssa enkä todellakaan huomannut kuivumista. Lisäksi paketissa huomautus ettei tuote sovi piilolinssien käyttäjille.2013-08-04 10.13.48


2013-08-04 10.14.10
2013-08-04 10.14.22

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti