perjantai 30. marraskuuta 2018

My Holy Grail : Lavera Hydro Effect -kosteusseerumi

Tämä on yksi suosikeistani kautta blogin historian. Se on siis itselleni varsinainen Holy Grail tuote eli tuote jota ilman en osaa kuvitella olevani ja jota suosittelen erittäin mielelläni kaikille. Sain alunperin tämän tuotteen testattavaksi NHS:n kautta ja ihastuin siihen niin paljon että jäin vakiokäyttäjäksi. 

Kyseessä on kaikille ihotyypeille sopiva hyvin tehokas kosteuttava seerumi. Seerumin kerrotaan sisältävän ns. saasteenestoyhdistelmää eli siis liuta luonnollisia antioksidantteja, jotka lupaavat hidastaa ihon ikääntymistä ja suojata ihoa ympäristön haittavaikutuksilta eli esimerkiksi ilmansaasteilta.

Raaka-aineluettelossa vilahtavat mm. ihoa tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava aloe vera, mango-uute, persikka-uute, sheavoi, auringonkukkaöljy, soijaöljy, hyaloronihappo sekä skvalaani (squalane) eli ihoa tukkimaton hiilivety. Se ehkäisee mm. ihovaurioiden syntymistä.

Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja on vegaaninen. Se tekee ihosta ihanan pehmeän. Koostumukseltaan se on hyvin kevyt, mutta kuitenkin samalla ravitsevan oloinen. Se sujahtaa ihoon hetkessä ja ihoni tuntuu hyvältä sormien alla tätä käytettäessä. Seerumi levitetään iholle ennen päivävoidetta mutta itse käytän tätä toisinaan myös iltaisin.

30ml kokoinen pumppupullo seerumia maksaa 21-24 euroa riippuen ostopaikasta, esimerkiksi Hyvinvoinnin.fi -verkkokaupassa hinta on 21,95 euroa ja NHS:llä hintaa on 23,81 euroa. Tämän seerumin lisäksi samaa Hydro Effect-sarjaa on Laveralla olemassa myös kasvonaamio, puhdistusvoide ja päivävoide. Niistäkin voisin kirjoittaa blogiin lisää lähiaikoina. Tätä seerumia olen itse käyttänyt jo neljä pullollista. Nyt en ole ostanut uutta kun kaapissa on pari muuta seerumia mutta seuraavan kerran kun tulee tarjouksessa vastaan niin tulee varmasti ostettua jälleen.




Onko ruudun siellä puolen muita tähän seerumiin ihastuneita?




lavera seerumi


*Vaikka ensimmäinen tuote onkin saatu PR näytteenä niin mielipiteet luonnollisesti 100% omiani.


maanantai 26. marraskuuta 2018

Green Coconut - vegaaninen jellypommi kookoksen ystäville

Taloudessamme asuu kookosfani. En puhu itsestäni vaan vanhemmasta kaksilahkeisestamme. Oli mukavaa päästä ottamaan mies mukaan tähän testiin kun kylpyammeeseen viskasin Lushin vihreän vegaanisen jellykylpypallon nimeltä Green Coconut. 

Kookokselta tuoksuvan pallon kerrotaan sisältävän mm. kookoskermaa sekä kanelinlehtiöljyä. Omaan nenääni se olisi saanut olla vielä kookoksisempi. Mies oli ihan tyytyväinen. Hän välillä ihmettelee kylpyhetkistäni koko asuntoon leijailevia tuoksuja, etenkin jos käytössä on Lushin Karma- kylpyvaahto. Se jos joku tuoksuu voimakkaasti ja tuoksu on ihanan mystinen.

Hintaa Green Coconut jellypallolla on 9,95 €. Sen voi käyttää kokonaan tai osissa, mutta jos et heitä koko palloa kerralla, ei luonnollisesti myöskään jellyä kerry ammeeseen yhtä paljon kuin kokonaan käytettynä. Jelly on sellaista limaista vihreää eikä sitä kerry ammeen täydeltä vaan se jää pinnalle kellumaan. Eikäs itä tässä versiossa hirveästi muodostunut. Jelly myös häviää eli turhaan ei tarvitse olla huolissaan jellyn täyttämistä viemäriputkista.

Kysyin miehen mielipidettä ja vastaus oli ytimekäs "ihan kiva". Eli tuskin tulee ostettua tätä enää uudelleen sillä tämä on yksi jellypommi muiden joukossa ja lisäksi vielä valikoimasta poistuva tuote. Vielä näitä on saatavilla, mutta kuinka kauan niin en osaa vastata. Lushin valikoimassa on tällä hetkellä 8 jellypalloa, joista kaksi on poistumassa ja kaksi on Limited edition eli kausituotteita. Itseä kutkuttaisi ostaa joko Halloween Limite edition Ectoplasm-jellypommi tai sitten joulun kausituote - iki-ihana Snow Fairy jellypallo.


Joko sinä olet testannut jellykylvyn?


kylpypommi

perjantai 23. marraskuuta 2018

Ilona LuonKos Rebirth – Kaakao öljypuhdistuskakku

Muistatteko kun kirjoitin olleeni valmistamassa itse luonnonkosmetiikkaa?

Tuon hetken meille bloggaajille tarjosi silloin LuonKos. Nyt heidän kotimaista Naantalissa käsintehtyä kosmetiikkaa voi ostaa myös verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä (Biodelly). Kirjoitushetkellä tarjolla on ainoastaan heidän ihanat öljypuhdistuskakut (oil cleansing cake) kolmessa vaihtoehdossa, mutta lupailivat että muitakin tuotteita olisi odotettavissa. 

Tapasin tämän vuoden I love me-messuilla kaksikon ja sain eräiden sattumusten kautta tämän esittelemäni öljypuhdistuskakun testattavakseni. Ensin pähkäilin mikä niistä olisi minulle paras. Tarjolla on siis kolme vaihtoehtoa:

  • Rebirth (kaakao) suunnattu kuivalle ja herkälle iholle
  • Healing (moringa) rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle
  • Radiant  (tyrni)  kaikille ihotyypeille sekä hajusteallergisille

Itse valitsin lopulta ihan tuoksun perusteella tuon kaakaon tuoksuisen Rebirth-version. Kakkupalat ovat 100% luonnollisista raaka-aineista, säilöntäaineettomia ja vegaanisia. Tuotteen lisäksi myös pakkaus on haluttu pitää luontoa säästävänä ja onkin muoviton biohajoava kartonkipakkaus. 

Öljypuhdistus on hellävarainen ja tehokas tapa poistaa meikit. Tällä poistaa sutjakkaasti myös vedenkestävät meikit. Nappaat kakun käteesi (käsien oltava puhtaat mutta kuivat) ja käsien lämpö alkaa heti sulattamaan öljyjä kädelle. Laita kakkupala sivuun ja vie siitä irronneet hyvää tekevät öljyt kasvoille pyörittelevin liikkein ja huomaat kun meikki alkaa sulaa pois kasvoilta. 

Itse käytän tätä myös vedenkestävän ripsivärin poistamiseen ja se käy oikein kätevästi. Vain pari kertaa olen onnistunut saamaan öljyä silmään mutta se ei ole vaarallista, näkö vain hämärtyy hetkeksi, ei muuta. Öljyn saa pois iholta parhaiten musliiniliinalla tai kasvosienellä. Näin ei tarvitse vedelläkään läträtä turhaan. Toki jos haluat käyttää tätä kakkua kaksivaiheisessa puhdistuksessa ensimmäisenä vaiheena, niin sekin onnistuu. Itse olen vaihdellen käyttänyt tätä ainoana tai kaksiosaisessa ihonpuhdistuksessa tai kruunannut pesun toisinaan kasvovedellä. Ilman kasvovettäkin iho tuntuu puhtaalta ja silkkisen pehmeältä.

Rebirthin raaka-aineet ovat tässä:

Theobroma Cacao Seed Butter, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Natural parfym, Citronellol, Geranol, Limonene. 

Eli mm. kaakaovoita ja kaakaouutetta (josta ihana tuoksukin tulee), kookosöljyä, manteliöljyä. Iholle hyvää tekeviä öljyjä. LuonKosilta varotellaan että iho saattaa aluksi hämmentyä tästä ja pukata kaikki epäpuhtaudet ulos, mutta itse en ole huomannut moista ollenkaan. Ihoni on tykännyt tästä todella paljon.

Kakut tulee säilyttää kuivassa paikassa huoneenlämmössä, eikä kannata muuten jättää liian lähelle ikkunaa sillä auringonpaiste saa tämän pian sulamaan, niin nopeasti se sulaa käsissäkin. Hintaa näillä on 29,95 euroa. Saattaa kuulostaa suurelta summalta mutta tästä riittää piiitkäksi aikaa kasvopuhdistuksia sillä itse tuotetta ei tavallisesti itselläni juurikaan kulu ja silti kasvot ovat puhdistetut. Vinkkasivat LuonKosilta myös että tätä voisi levittää kasvoille runsaamminkin ja käyttää tuotetta kuin kasvonaamiota. Tätä täytyy itsekin kokeilla. Kaiken kaikkiaan tämä on loistava keksintö ja varmasti tulee ostettua itselle käyttöön vanhan loputtua. 


Joko sinä olet kokeillut öljypuhdistuskakkua?










* Tuote on saatu testattavaksi blogin kautta, mutta luonnollisesti mielipiteet 100% omia, myöskään linkkien klikkailu ei tuota minulle mitään. 


maanantai 19. marraskuuta 2018

Kauneusbloggaajien pikkujoulumeikkihaaste: Golden Girl

Muistanette kauneusbloggaajien aiemmat meikkihaasteet, jossa olin mukana? Festarimeikki sekä keväinen koodisana-meikki? Päätimme tehdä tälle vuodelle ainakin vielä yhden haastemeikin. Tällä kertaa meikkihaasteen tehtävänantona on yksinkertaisesti pikkujoulumeikki. 

Itse lähdin liikkeelle mieltämiini joulun värehin pohjautuen ja lopputuloksena on nopea ja helppo kultainen pikkujoulumeikki punaisin huulin varustettuna. Valitettavasti kuvaussää ei ole suosinut, joten kuvat jäivät heikommiksi kuin mitä ajattelin, mutta höpinää riittää meikkiin liittyen kyllä. 

Lähdin liikkeelle siis helposta meikistä, jonka voi toteuttaa nopeasti vaikka työpäivän jälkeen lisäämällä punaisen huulipunan sekä kultaisen luomivärin. Annoin meikilleni nimeksi Golden Girl, sillä kultaista luomiväriä on luomien lisäksi käytetty punaisen huulipunan päällä tuomassa kultaista hohdetta sekä myös poskilla korostustuotteen roolissa.

Käytin meikissä seuraavia tuotteita:
  • The Ordinaryn seerumimeikkivoide
  • poskilla elf baked blush-poskipuna, Peachy Cheeky
  • kulmissa NYX kylmakynä sekä laveran värillinen styling gel
  • ripsillä essencen Volume stylist-ripsiväri
  • luomivärinä advocate sävy Revolution Pro Regeneration paletista
  • rajaus essencen mattainen nestemäinen liner
  • huulilla pohjana Lushin Santa baby-lip tint
  • rajasin silmiä vielä mustalla kajalilla pehmeästi mutta se jäi kuvasta...






Toteutus on hyvin helppo. Silmämeikki koostuu tuosta yhdestä sävystä. Luomiväriä on runsaasti yläluomella että vielä kevyesti alaluomella. Silmämeikkiin on lisätty kissarajaus essencen mahtavalla nestemäisellä tuotteella, joka kuivuttuaan on mattainen. Ihan suosikkejani mitä tulee silmänrajaustuotteisiin, edullinen ja toimiva. Rajasin itse vielä sisärajausta alaluomella, mutta tämän voi jättää välistä etenkin jos silmät ovat helposti vuotavaa sorttia. 

Itse en lähtenyt laittamaan irtoripsiä mutta tähän meikkiin ne olisi sopineet mainiosti. Pitäisi muuten ostaa kokeiluun sellaiset magneetti irtoräpsyt. Ne voisivat olla helpot lisätä työpäivän jälkeenkin ripsiin tarvittaessa (tai sitten ei, olen lukenut kommentteja magneettiräpsyistä sekä puolesta että vastaan, siksi pitäisi testata itsekin näitä).

Meikkipohja, kulmat ja poskipuna on samat mitä käyttäisin arkenakin. Lisäsin siihen vain tosiaan tuota kultaista luomiväriä luomille runsaasti sekä vielä korostustuotteen roolissa. Tavallisesti laittaisin luomivärin pohjustajankin, mutta kotona sille ei ollut tarvetta. Myös meikkivoiteen alla voisi olla pohjustaja. Ne kannattaa lisätä jos tekee tämän perjantain rientoon heti työpäivän päätteeksi ilman että käy kotona välissä.

Huulilla on Lushin iki-ihana Santa baby (jota ei muuten tänä vuonna tullut joulu-kokoelmaan, buhuu.. paras joulunpunainen huulituote ikinä!). Huulien päällekin taputtelin kevyesti sormella tuota kultaista luomiväriä tuomaan jouluista fiilistä ja sitä kaivattua pientä extraa. Toimii mielestäni ihan kivasti. Toki tähän sopii huulimeikiksi ihan pelkkä joulunpunainen tai vaikka räväkkä kultainen huulipuna tai kiilto.

Käsilaukkuun voisi vielä pakata puuterin iltaa varten (tai mahdollisesti jo työpäivän päätteeksi meikkiä ehostaessa saattaa olla tarpeellinen). Toisaalta pieni kiiltely ei tässä meikissä ole pahitteeksi.

Hiuksiin en perehtynyt ollenkaan vaan kruunasin ne simppelinä ratkaisuna tuollaisella helmin koristellulla pannalla. Tämäkin helppo ja nopea tapa päästä pikkujoulutunnelmaan tai juhlafiilikseen ylipäätään. Toki pantakin olisi voinut olla kultainen tässä tapauksessa, mutta itse nappasin ensimmäisen osuneen hiuspannan käsiini.


Millaisia pikkujouluja teillä on tiedossa? 







Tässä muut meikkihaasteeseen mukaan lähteneet bloggaajat:

Käykää insiroitumassa blogeissa ja vinkkailkaa vaikka hyviä pikkujoulu biisejä tuonne kommenttilootaani <3 

Ja hei, instassa kuvia löytyy #pikkujoulumeikkihaaste 

Ihanaa pikkujouluaikaa kaikille.


torstai 15. marraskuuta 2018

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

Vegaaninen, kevyt ja seeruminkaltainen meikinpohjustaja etsinnässä? Etkä pelkää silikoneja? Et siis etsi luonnonkosmetiikkaa? Tässä yksi edullinen vaihtoehto.

Koostumukseltaan tämä pohjustaja tosiaan on todellakin kevyt, silikonisen tuntuinen ja silikoneja tuotteesta löytyykin kun ainesosaluetteloa kurkistaa. Tuo sana High-Spreadability viittaa jo siihen ja tuote kyllä levittyy iholle kuin unelma. Primerin ideana on auttaa meikkivoidetta levittymään kasvoille paremmin ja tämä tuote on kyllä hyvin onnistunut. Vaikka fluidi tuntuu ensin siltä ettei se tule ihoon solahtamaan, niin sormin levitettynä se kyllä hujahtaa ilon pieniin juonteisiin täyteaineeksi. 

Syy miksi itse ostin tämän silikoneista huolimatta oli nenässäni olevat laajentuneet ihohuokoset jotka meikkivoiteen alta huutavat olemassaoloaan ikävästi. Nenäni näyttää lähinnä kuun pinnalta ilman pohjustajaa. Tämä pohjustaja auttaa asiassa mukavasti. Silikoneista kiistellään kosmetiikassa paljon puolesta ja vastaan. Itse olisin kaivannut pohjustajaa ongelmaani luonnonkosmetiikan puolelta mutta en ole vielä löytänyt hyvin toimivaa (nimenomaan tuohon nenän alueella). Vinkkejä saa heittää kommenttilootaan vapaasti.

Silikoneja ovat yleisesti tuotteiden ainesosaluettelossa esimerkiksi seuraavat raaka-aineet: Dimethicone, Dimethicone Copolyol, Cyclopentasiloxane, Amodimethicone, Cycloheksasiloxane, Phenylmethicone. Kun kurkkaa tuota The Ordinary High-Spreadability Fluid Primerin raaka-ainelistaa niin huomaa siellä silikonin jos toisenkin. Silikonien ansiosta iho saa "silkkisen hunnun" ylleen, jolloin meikkivoide levittyy sille helpommin ja tasaisemmin.

Tätä annostellaan lasisella pipetillä jolloin tuotetta saa pisaran tarkkuudella, eikä sitä montaa pisaraa kasvoille tarvitsekaan. Tuote on siis hyvin riittoisa. Lasinen pullo vetää sisäänsä 30ml tuotetta ja se tulisi käyttää 12kk kuluessa avaamisesta. The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer maksaa 5-8 euron hujakoilla riippuen ostopaikasta. Esimerkiksi elevenillä tuote maksaa kirjoitushetkellä 7,80 euroa. Vaikka tuote toimiikin ihan kivasti itselläni, niin etsintä luonnonkosmetiikan puolelta jatkuu osaltani, tämä menee sen aikaa.

Kuinka moni muuten seurasi Deciemin perustajan (The Ordinary on yksi heidän tuotesarjoistaan) herra Truaxen kömmäilyjä sosiaalisessamediassa? Ymmärrykseni mukaan tilanne on nyt se että herra vapautettiin työstään tuomarin päätöksellä kun Estée Lauder (suuri sijoittaja ko. yhtiössä) haki tilanteeseen oikeuden päätöstä (lähde) Näytti hetken uhkaavasti siltä että tämä kulttisuosiota nauttinut "the abnormal beauty company" on kuopattu tapaus. Mutta nyt näyttää taas aurinko paistavan firmassa. Toivottavasti näin sillä kokeilemissani yhtiön tuotteissa ei ole ollut moittimista.