keskiviikko 31. toukokuuta 2017

essence all about matt! fixing compact powder transparent -mattapuuteri

Jos kaipaat hyvin edullista mutta luotettavaa mattapinnan jättävää puuteria kiinteässä muodossa, niin kurkkaa tämä tuote. essence on tullut hyvin suosituksi meikkaajien keskuudessa viime aikoina. essenceä olen itse käyttänyt jo pitkään, tilaamalla tuotteita ulkomailta (kosmetik4less.de). Nyt brändi on rantautunut hyvin meille Suomen kamarallekin. Suomessa essenceä voi ostaa esimerkiksi monilta Tokmanneilta sekä Pretty.fi-verkkokaupasta. essencen oma ostopaikan hakukone löytyy täältä.

essencen tuotteet ovat hyvin edukkaita ja sieltä löytyy varsinaisia helmiä. Kuten itselläni tämä puuteri osoittautui helmeksi. Sain kyseisen yksilön PR-toimiston kautta testattavaksi. Kyseessä on siis essence all about matt! fixing compact powder transparent -mattapuuteri. Puuteri on rasiassa valkoista, mutta et muutu kalpeaksi lakanahaamuksi vaikka tätä kasvoille sudit. Puuteri on hyvin hienojakoista ja levittyy kasvoille helposti. Ja kasvoille sudittaessa siis väritöntä eli yksi tuote sopii kaikille. Itse käytän tämän kanssa yleensä kuvassakin näkyvää e.l.f:n sivellintä. Itselläni tämä toimii yhtä hyvin kuin huomattavasti kalliimmat mattapinnan antavat puuterit. Täysin mattaisena iho pysyy parhaillaan jopa viisi-kuusi tuntia, mutta tämän jälkeen yleensä T-alueelle pitäisi puuteria hieman lisätä. Itselläni iho on T-alueelta rasvoittuvaa sorttia.

8 gramman rasia maksaa esimerkiksi Pretty.fi-verkkokaupassa kirjoittamisehetkellä 3,69 euroa. essence kertoo olevansa eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan jos edukkaalle mattapuuterille on tarvetta.





 
INC
TALC, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SAPHIRE POWDER, AQUA (WATER), MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL. 
Tuote saatu blogin kautta testattavaksi.

maanantai 29. toukokuuta 2017

Urtekram Kookos - vegaaninen ja alumiiniton deodorantti

Ostin tämän tuotteen sillä kaipasin kesäistä deodoranttia ja halusin ehdottomasti ostaa luonnonkosmetiikan puolelta deodorantin testiin. Tämä Urtekramin valmistama roll-on deodorantti hurmasi miedolla kookoksen tuoksullaan.

Deodorantti lupaa pitää kainalot raikkaana ja antaa miedon ja makean kookoksisen tuoksun. Kookosdeodorantti sisältää mm. luomuneitsytkookosöljyä ja hyaluronihappoa. Se lupaa neutraloida hajuja sekä ravita ja kosteuttaa ihoa luonnollisella tavalla. 

Deodorantin tuoksu on siis kookoksinen. Sopivan vahvuinenkin, ei liian voimakas, mutta toisaalta tuoksu ei iholla kovin kauaa jaksa viipyä. Deodorantin kestää hetken aikaa imeytyä iholle ja on koostumukseltaan ehkä paksumpaa kuin mihin normaalisti olen tottunut. En ole huomannut että deodorantti kuivuttuaan tahmaisi tai sotkisi paitoja. Hetken kun malttaa odottaa pukeutumista laiton jälkeen. 


Paljon tai voimakkaasti hikoileville tätä en suosittele. Muutaman kerran huomasin deodorantin "pettäneen", toisaalta en odottanutkaan että tämä antiperspiranttien tavoin kykenee minut tuoksuttomana pitämään. Kainaloiden iho näyttäisi tästä pitävän eikä siis mitään ärsytystä ollut missään vaiheessa havaittavissa, tästä ehdottomasti plussaa. Deodorantissa on aineosaluettelossa useita kasviperäisiä öljyjä sekä E-vitamiinia.


50 ml vegaaninen ja alumiiniton deodorantti maksaa esimerkiksi 9,95 euroa Ruohonjuuressa. Oman version muistelen ostaneeni I Love Me-messuilta Urtekramin omalta myyntipisteeltä tarjoushintaan 3,50 euroa. Voisin ostaa uudelleen. Tilanteisiin joissa haluan olla ehdottoman varma kainaloiden tuoksuttomuudesta, valitsisin kuitenkin jonkun toisen tuotteen rinnalle.


Suositelkaas siis omia suosikkejanne luonnonkosmetiikan deodoranteista.




INC:               
Vesi, aloe vera*, trietyylisitraatti, manteliöljy*, kasviperäiset öljytuotteet, glyseriini**, sheavoi*, maissitärkkelys*, sinkki-risiinioleaatti, makea appelsiiniöljy*, kookosöljy*, jojobaöljy*, hyaluronihappo, heksapeptidit, bisabololi, hajuste (luonnolliset eteeriset öljyt ja uutteet), magnoliankuoriuute, E-vitamiini. 

* = Luomulaatuinen. 
** = Valmistettu luomuraaka-aineista.   

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Cruelty Free Makeup Night Lushilla 19.5

Lush järjesti meikki-illan jossa pääsi tutustumaan Lushin eläinkokeettomaan meikkivalikoimaan, joka usein tuntuu jäävän pimentoon. Itsekään en aina muista että Lushilla valikoimaan kuuluu myös värikosmetiikkaa.

Illan aikana pääsi vapaasti kokeilemaan Lushin meikkejä ammattilaisten opastuksella. Meikata sai itse tai sitten pyytää apua Lushin tyypeiltä, jotka edelleen on aivan ihania. Se onkin yksi syy miksi Lush on mahtava paikka asioida. Meikki-ilta järjestettiin Lushin Mannerheimintien myymälän alakerrassa sijaitsevassa Party Roomissa. Tilaisuus oli maksuton mutta edellytti ilmoittautumista ennakkoon, sillä paikkoja oli rajoitetusti. Päivän aikana järjestettiin kaksi tuokiota joihin molempiin taisi mahtua 12 henkilöä ellen väärin muista. Vähän Lushilta vinkkasivat että vastaava tapahtuma voitaisiin uusia myöhemmin eli kannattaa mennä mukaan jos Lushin värikosmetiikka kiinnostaa.


Ilta alkoi halutessaan meikin puhdistuksella. Puhdistuksessakin käytettiin totta kai Lushin tuotteita ja niistäkin kerrottiin kattavasti. Itse nappasin vanulapuin pois vain huuli- ja silmämeikin ripsiväriä lukuun ottamatta. Testaisin sitten värikosmetiikkaa ihan urakalla ja hommahan lähti vähän lapasesta... kokeilin illan aikana monet huulipunat ja silmämeikkikin muuttui moneen kertaan. Nappasin muutamia valokuvia meikeistä, mutta puhelimella napattuina kelvollisien kuvien määrä jäi heikoksi.

Lushilta löytyy värivoiteita ja puuteri. Lisäksi löytyy ripsiväri, silmänrajaustuotteita sekä huulipunia. Tuotteita voi myös sekoitella keskenään ja huulipunaa voi käyttää poskipunana tai luomivärinä. Itse laitoin huulipunaa poskipunaksi ja silmienrajaustuotetta ripsiin. Lisäksi sekoittelin silmänrajaustuotteiden ja huulipunien sävyjä keskenään.

Silmänrajaustuotteet ja huulipunat ovat vegaanisia. Tuotteet on pakattu hauskoihin lasipulloihin. Illan aikana aika moni pullo tipahti lattialle, mutta yksikään ei rikkoutunut. Huulipunissa on pehmeä applikaattori ja silmänrajauksissa ohut sivellinpää. Hassu on myöskin tuo ripsivärin lyhyt varsi, itse en kokeillut tuotetta. Pitäisi varmaan.

En muuten todellakaan tiennyt aiemmin että Lushilla valikoimaan kuuluu myös aivan fantastinen korostustuote nimeltä Nuorentunut. Voidemainen, lähes valkoinen korostustuote heijastaa valoa upeasti ja sisältää hieman kimalletta. Tuo purkki kestää ikuisuuden sillä hyvin pieni määrä voidetta riittää korostuksiin.

Oletko sinä kokeillut Lushin värikosmetiikkaa?















sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Bomb Cosmetics

Törmäsin hiljattain sattumalta uuteen verkkokauppaan, jossa myydään ihanaa, kaunista käsintehtyä kosmetiikkaa. Kyseessä on Bomb Cosmetics. Tuotteet ovat todella kauniita. Kannattaa kurkata jos uniikki kosmetiikka kiinnostaa.

Heidän nettisivultaan selviää että kyseessä onkin jo melko iäkäs brändi. Bomb Cosmetics on perustettu jo 17 vuotta sitten Englannissa ja aloittanut taipaleensa kylpypallojen valmistaja. Kylpypallojen lisäksi yritys myy nykyään palasaippuoita, kynttilöitä ja erilaisia vartalonhoitotuotteita kuorinnoista voiteisiin. Ihmettelen etten ole törmännyt tähän aiemmin.

Yritys kertoo sivuillaan että tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia ja tuotteet tehdään käsin. Myös tuotepakkauksissa yritys pyrkii minimoimaan vaikutukset ympäristöön ja pakkauksissa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja. Bomb Cosmetics on eläinkokeita vastaan. Tuotteita tai niiden sisältämiä raaka-aineita ei ole testattu eläinkokein. Nettikaupasta on myös helppoa rajata vegaaneille sopivat tuotteet ja niitä löytyy ilahduttavan paljon.

Tein pienen tilauksen ja tilasin päivähoidon hoitajille pienet lahjukset, tällä kertaa päädyin Berrylicious suihkusaippuaan. Tarjolla oli kolme erilaista tuoksu-versiota mutta päädyin tuohon marjaiseen versioon, jota kuvailtiin herkullisen tuoksuiseksi, aromikkaaksi suihkusaippuaksi joka myös kosteuttaa ihoa. Tuoksumaailma tulee nimensä mukaan marjoista; mustaherukkaa, mansikoita, vadelmia ja mustikoita. Lisäksi tuoksukuvauksessa mainitaan kermainen karamelli ja vanilja. Saippuan kerrotaan sisältävän petitgrainin ja kamomillan eteeriset öljyjä. Saippuapakkaus sisältää saippuan ja sienen. Toivottavasti on mieluinen lahjus. Täytynee tilata itselleni tulevaisuudessa oma kappale.

Pojalle tilasin käsienpesua hauskuuttamaan
It's not easy being green-palasaippuan. Hauskan värinen ja näköinen saippua onkin ollut pojan suosikki lavuaarin reunalla ja käsiä on tultu pestyä. Lieneekö syy vekkulissa sammakko-hahmossa. Saippuan kerrotaan olevan sitruksinen ja se sisältääkin sitruunan ja limen eteerisiä öljyjä. Kylpyhuoneemme tuoksuu nyt ihanan raikkaalta.

Itselleni tilasin To Be Sheer- palashampoon. Se lupaa puhdistaa vaurioituneet hiukset hellävaroin. Tuoksu maailma tulee myskisalviasta, oliiviöljystä,
santelipuusta, vetiveristä sekä bergamontista. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan tätä palashampoota.

Lisäksi tilauksen mukana tuli testeri Milk & Honey vartalokuorinnasta. Olen ehtinyt vain nuuhkimaan tuotetta ja se tuoksuu taivaallisen hyvältä. Tulen todennäköisesti palaamaan tuotteeseen blogissani myöhemmin.

 
Onko Bomb Cosmetics teille entuudestaan tuttu?
 











maanantai 8. toukokuuta 2017

Colourpop Dope Taupe Pencil

Tänään esittelen teille tämän meikkipussini ehdottoman suosikin kulmien meikkaamisessa. En ole muita tuotteita käyttänyt aktiivisesti kuukausiin. Kyseessä on ColourPopin mahtava kulmakynä, itselläni sävyssä Dope Taupe. Tätä sävyä suositellaan blondeille mutta sopii myös kaltaiselleni punapäälle loistavasti.

Kynän kärki on kapea, joten kulmien taiteileminen on helppoa ja nopeaa. Kynää ei tarvitse teroitella, vaan tuotetta kierretään esiin sitä mukaan kun se kuluu. Näitä vastaavia tuotteita ei muuten kannata veivata turhaan esille (esimerkiksi tuotteen määrän tarkastelemiseksi), sillä tuote ei välttämättä kierry enää takaisin hylsyyn. Näin myös tämän kynän kohdalla. Tuotetta on 0,09 grammaa.

Kynä on pehmeä ja väri levittyy kauniisti. Kynän toisessa päässä on harja, jolla jälkeä voi vielä pehmentää ja karvoja sukia oikeaan suuntaan. Kulmakynä on pitkäkestoinen. Aamulla meikatut kulmat näyttävät myös iltapäivästä siedettäviltä. Olen itse ihastunut tuotteeseen ja tilannut nyt loppuneen tilalle varakappaleen jälleen varastoon.

Miinuksena voi pitää hankalaa saatavuutta. Toki sekään ei niin hankalaa ole jos osaa tilata ulkomailta ja omaa esimerkiksi PayPalin maksamista varten. Hintaa kynällä on viisi dollaria eli noin 4,60 euroa. Colourpopilta tilatessa tulee päälle postimaksut ja alv:it jos ostokset on yhteensä yli 22 euroa. Onneksi heillä on ollut taas moneen otteeseen ilmaiset postikulut-kampanjoita eli niitä kannattaa katsella.

Mitä kulmakarvojen ehostus suosikkeja teiltä löytyy tällä hetkellä?
Onko Colourpop tuttu paikka entuudestaan?
Muitakin suosikkeja saa huudella kommenttilootaan!





perjantai 5. toukokuuta 2017

Honey I Washed The Kids


Tämän saippuan nimestä tulee aina mieleen elokuva "Honey, I shrunk the kids".
Sen sijaan saippuan tuoksusta tulee mieleen toffeekaramellit. Annoin saippuan miehen nenän alle ja kysyin mitä tulee mieleen. "Toffeekarkit" oli vastaus kuin apteekin hyllyltä.


Tämä mm. englantilaista hunajaa sisältävä saippua on koostumukseltaan kermainen. Se pesee kädet puhtaaksi kuivattamatta niitä narskuvan puhtaiksi. Senpä takia tämä kelpaa myös vartalonpesuun. Tämä kulttimainetta niittävä Lushin saippua ei tuoksu puhtaasti hunajalle vaan on makean kukkaisen toffeinen. Selkeästi toffeenamit tulevat kyllä mieleen. Ainesosaluettelossa mainitaan mm. makea villiappelsiiniöljy, bergamottiöljy, aloe vera- ja keikarinkukkauute.

100 gramman saippuanpalanen maksaa 6,95 euroa. Honey I Washed The Kids-saippuan voi voittaa itselleen arvonnastani, joka päättyy huomenna 6.5.2017 klo 16.00. Muistakaa osallistua ellette ole jo mukana. 


Saisiko olla palanen toffeeta lavuaarin reunalle?


Lush, Honey I...



Lush, Honey I...


Ainesosat: vesi (aqua), rapsiöljy, kookosöljy (Brassica napus, Cocos nucifera), glyseroli (glycerine), englantilainen hunaja (mel), sorbitoli, sodium lauryl sulfate, sodium stearate, hajuste (parfum), makea villiappelsiiniöljy (Citrus sinensis), bergamottiöljy (Citrus aurantium bergamia), aloe vera -uute (Aloe barbadensis), keikarinkukkauute (Gardenia jasminoides), titaanidioksidi (titanium dioxide), suola (sodium chloride), EDTA, tetrasodium etidronate, natriumhydroksidi (sodium hydroxide), limonene, linalool, amyl cinnamal, citronellol, lilial, mehiläisvaha (Cera alba).

torstai 4. toukokuuta 2017

Salted Coconut Scrub

Tänään esittelen tämän kookos-merisuolakuorinnan, joka on tarkoitettu erityisesti käsien kuorintaan, mutta voi sillä halutessaan kuoria vaikka jalat tai karheat kyynärpäät. 

Kuorinta sisältää hienoa merisuolaa, joka toimii kuorivana ainesosana. Vegaaninen Salted Coconut Scrub sisältää nimensä mukaan myös kookosta, joka kosteuttaa ihoa ja antaa tuotteelle tuoksunsa. Tästä tuoksusta isäntäkin piti vaikka joskus tuppaa olemaan turhan nirso tuoksuasioissa (esimerkin mainitakseni patsuli tuoksuna on hänelle ihan ehdoton nou nou). Kookoksen lisäksi kuorinnasta löytyy mm. hajustetta sekä neroliöljyä eli pelkälle kookokselle tämä ei tuoksu. Kuvailisin sitä ennemmin kukkaiseksi kookostuoksuksi.

Tätä kuorintaa hierotaan kostealle iholle ja hieronnan päätteeksi huuhdellaan pois. Simppeliä ja toimivaa. Kuorinta on karhea, mutta omia käsiäni kuorintapuuha kutitteli eli liian karheaa massa ei ole. Tuotetta sai hetken huuhdella käsistä pois sisältämiensä öljyjen ja vahojen vuoksi, mutta lopputuloksena oli ihanan pehmeät tassut. Kynsinauhatkin näyttivät hivenen paremmilta kuorinnan päätteeksi. Kokeeksi jätin laittamatta käsivoidetta ja pehmeä fiilis kesti jopa muutaman käsienpesun saippualla ennen kuin kuivat kädet janosivat käsivoidetta. 

Hieman erikoisena ainesosana täytyy pitää luomutofua, mikä lienee sen tarkoitus tuotteessa? Täytyy muistaa kysyä Lushin mukavilta tyypeiltä seuraavan kerran kun liikeessä pyörähdän.

Tämä tuote on mukana äitienpäivän arvonnassani ja sain Lushilta tämän purkin kuvattavaksi sekä testattavaksi. En ollut aiemmin tätä tullut hankkineeksi, mutta tämän purkin jälkeen saattaa olla ehdoton Must have-ostos. Lush-holisti kuittaa.

Purkissa on 130 grammaa tuotetta ja hintaa purkilla on 13,50 euroa kirjoitushetkellä. Muistathan että Lush harrastaa kierrätystä ja kun palautat pestynä liikeeseen viisi kuvan mukaista mustaa muovista purkkia saat valita vastalahjaksi tuorekasvonaamion. Myös tyhjät ja pestyt huulivoidepuikot ja jellypakkaukset kuuluu hyvitettäviin pakkauksiin jos oikein muistan/ymmärsin. Kierrätys todellakin kannattaa tässäkin tapauksessa.

Oletko sinä kokeillut Salted Coconut Scrubia?


Lush


Lush


Lush


Lush



Ainesosat:
hieno merisuola, glyseroli, tuore sitruunauute (Citrus limonum), luomutofu, japaninvaha (Rhus succedanea), sodium cocoamphoacetate, arganöljy (Argania spinosa), cupuacu-voi (Theobroma grandiflorum), kylmäpuristettu kookosöljy (Cocos nucifera), hajuste (parfum), neroliöljy (Citrus aurantium amara), hydroxycitronellal, amyl cinnamal, geraniol, farnesol, limonene, linalool 



*Tuote saatu blogin kautta.

keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Buffy

Ensimmäisenä esittelen Lushin sponsoroimasta äitienpäivän arvonnasta tämän vegaanisen Buffy nimisen kuorintapalan.

Buffy kuorii ihon jauhetun riisin, manteleiden ja adukipapujen voimalla. Kuorinta on tehokas vaikkakin kuorivaa ainesta ei palassa ole niin runsaasti kuin esimerkiksi viimeksi käyttämässäni sokerikuorinnassa. Mutta kyllä tällä talven kuivattama käärmeiho sai kyytiä - terve vaan kesä! 

Tuotteessa on mm. laventeliöljyä ja sitrusöljyä, mutta mielestäni kumpikaan tuoksu ei ole voimakkaasti esillä. Tuoksu on kyllä hieman "yrttinen", mutta oma nenä ei ainakaan heti osaa havaita laventelia tai sitrusta. Vasta kun ainesosaluettelon lukee, alkaa tuoksut saamaan nimen pääkopassani.


Kuorintapalaa hierotaan kostealle iholle. Hieronnan päätteeksi iho huuhdellaan tavalliseen tapaan. Koska Buffy sisältää luomukaakaovoita ja sheavoita, jää iholle pieni nahkea-tunne ennen kuivattelua. Tai oikeastaan semmoinen "vesi valuu ankan selästä pois"-efekti. Toisaalta itse en tämän jälkeen lisännyt iholle kosteusvoidetta ja aamulla oli yhä pehmoinen fiilis. Lushin sivuilla kerrotaan seuraavasti:

"Kuorii pakaroiden karhean ihon ja tekee pyrstösi silkkisen sileäksi. Jauhettu riisi, jauhetut mantelit ja jauhetut adukipavut pitävät selluliitin kurissa ja ihosi heleänä, mukavana ja pehmeänä." 

Eli takalistoille Buffya kannattaa ainakin vilauttaa! 95 grammaa maksaa 13,50 euroa. Käytön jälkeen kuorintapalanen tulee laittaa kuivumaan hyvin, muuten tuotetta menee hukkaan jos sen jättää vesilammikkoon lillumaan. Olen käyttänyt palasta nyt kerran, joten en osaa vielä sanoa kuinka monta kertaa kroppaa tällä kuorii- tosin sekin riippuu käyttäjän koosta sekä käyttötavasta. Itse hinkkasin nyt ensimmäisellä kerralla lähes koko kropan.


Lush Buffy




Ainesosat:
reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), sheavoi (Butyrospermum parkii), jauhettu riisi (Oryza sativa), jauhetut mantelit (Prunus dulcis), jauhetut adukipavut (Phaseolus angularis), hajuste (parfum), laventeliöljy (Lavandula augustifolia), sitruunaöljy (Citrus limonum), citral, limonene, linalool


*Tuote saatu blogin kautta

tiistai 2. toukokuuta 2017

Äitienpäivän Lush-arvonta | PÄÄTTYNYT

Nyt lähtee käyntiin ihana Lushin sponsoroima pika-arvonta tulevan äitienpäivän kunniaksi! Yksi onnekas voittaa itselleen tai vaikka äidille annettavaksi Lushin kolme herkkua. Paketti sisältää Buffy -vartalokuorinnan, Honey I washed the Kids-saippuapalan sekä Salted coconut Scrub-kuorinnan. 

 
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA ONNEKAS VOITTAJA ON GINGERBISCUIT!
 
Paljon onnea voittajalle ja
kiitos kaikille osallistuneille.
 
Voittajalle lähtee pian sähköpostia.
 


 ❤ Buffy vegaaninen vartalokuorinta lupaa kuoria ihon silkkisen sileäksi. Buffy sisältää mm. reilun kaupan luomukaakaovoita, sheavoita, jauhettua riisiä, jauhettuja manteleita sekä jauhettuja adukipapuja. Tämä taitaa olla suosikkini tuotteista, sillä kuorinnat on pop näin keväällä. On kiva kuoria talven kuivattama nahka ja valmistautua kesään.

Honey I Washed The Kids on toffeentuoksuinen palahunajasaippua. Saippua sopii käsien ja vartalon pesuun. Ja tuoksuu namilta! Tämä on vain vegetaarinen, koska sisältää hunajaa sekä mehiläisvahaa.

Salted Coconut Scrub on kookos-merisuolakuorinta käsille. Kuorinta nimensä mukaan kuorii ihoa, mutta samalla kosteuttaa sitä sisältämänsä kookosöljyn ansiosta. Kuorinta myös tuoksuu kookokselta. Tuote on vegaaninen.

            

Voittajalle lähtee avaamattomat tuotteet matkaan. Nämä saatu kuvausta varten Lushilta.


Sitten ne arvonnan SÄÄNNÖT.

  • Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen viimeistään lauantaihin 6.5.2017 klo 16.00 mennessä.

  • Arvonta on julkisille kirjautuneille lukijoille, eli sinun tulee olla lukijani joko Bloggerin tai Bloglovinin kautta. Ilmoita kumpaa kautta olet lukijana.
  • Postitan palkinnon vain Suomeen.
  • Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa sinuun yhteyttä, jos voitat palkinnon. Jos voittaja vastaa nopeasti, saattaa paketti ehtiä perille äitienpäiväksi (jos Posti niin suo).
  • Kerro kommentissa, miksi juuri sinun pitäisi voittaa tämä hemmottelupaketti. Lyhyt vastaus riittää. Kunhan muistat vastata muutoin joudun hylkäämään osallistumisesi.
  • Otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse pikaisesti arvonnan päättymisen ja voittajan arpomisen jälkeen. Julkaisen voittajan nimen myös blogissani.
  • Jos voittaja ei ota yhteyttä 2 päivän sisään sähköpostistani, niin arvon palkinnon uudelleen. Eli kannattaa pysyä kuulolla.
  • Onnea arvontaan!