tiistai 12. syyskuuta 2017

KOCOSTAR Cucumber Slice Mask Sheet

Tämä hauska Korealainen kasvonaamio oli kosmebloggaajien mökkimiitin goodiebagin antia. Hauska naamio koostuu 12 "kurkun" viipaleesta jotka saa kasvoilleen asetella kuinka haluaa. Itse annoin muutamat siivut isännälle koska en keksinyt miten voisi säilöä nuo ylimääräiset viipaleet. Tämä on hauska naamio jaettavaksi kaverin kanssa.

Kankaiset kurkunviipaleet irrotetaan alustastaan ja asetellaan kasvoille. Mies kysyi miksi oli uittanut siivut kylmässä vedessä (pakkaus oli ollut huoneenlämmössä ennen käyttöä eikä niitä oltu uitettu missään) eli etenkin kesähelteillä nämä olisivat ihanteellisia viilentämään ihoa.

Naamion annetaan vaikuttaa iholla 15-20 minuuttia jonka jälkeen ne nostetaan pois ja imeytymätön hoitoneste hierotaan iholle. Mitään huuhtelua ei siis ole tarkoitus tehdä. Näissä kurkkuviipaleissa vaikuttavana aineena kerrotaan olevan kurkku-uute, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia.

Naamiosta kerrotaan seuraavasti:

"Kuivaa ihoa tehokkaasti kosteuttavat kankaiset viipalenaamiot. Kurkkuviipaleen muotoiset naamiot ovat täynnä ihoa kosteuttavaa ja pehmittävää hoitonestettä. Viipaleet pysyvät kasvoilla tavallista kangasnaamiota paremmin ja saat kohdistettua niiden tehon juuri sitä tarvitseviin kohtiin."

Iho tuntui naamion jälkeen jotenkin "napakalta" ja virkistyneeltä. Erilliselle kosteusvoiteelle ei ollut tarvetta naamion jälkeen tai koko iltana. Virkistyneen oloinen iho oli vastassa vielä aamullakin. Käyttökokemus oli itsessäänkin hyvä, nämä nimittäin pysyivät hyvin kasvoilla eikä ongelmaa naamion asettelussa ollut. Toiset kangasnaamiot ovat itselleni hankalia aseteltavia kun silmän ja suun aukot ovat oman naamaan väärissä kohdissa ja naamio ryppyyntyy paikoitellen ja alkaa valua alaspäin. Tämän naamion kanssa ongelma on poistettu.

Hintaa naamiolla on Beauty Pop Up:lla 4,90 euroa. Ja näitä naamiota saa monessa muussakin hauskassa muodossa. Miltä kuulostaa esimerkiksi vesimeloni, sitruuna tai tomaattinaamiot?KOCOSTAR Cucumber Slice Mask Sheet
KOCOSTAR Cucumber Slice Mask Sheet
KOCOSTAR Cucumber Slice Mask Sheet
   
Ingredients: Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycerin, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Betaine, Opuntia Coccinellifera Fruit Extract, Xanthan Gum, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Salicornia Herbacea Extract, Phragmites Communis Extract, Buddleja Davidii Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum Fruit Extract, Allantoin, Phenoxyethanol, Arginine, Disodium Edta, Parfum


*Tuote saatu testattavaksi blogin kautta.

5 kommenttia:

 1. Voi ei mikä kurkkunaamio! :D Musta nää printatut maskit on hirmu hauskoja.

  Elämää Smykkinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin myös iloinen kurkuista naamalla. Pienet ilot elämässä ja niin edelleen. Pakko hankkia lisää näitä! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on! Seuraavaks mansikoita... tai sitruunoita... en osaa päättää :D

   Poista
 3. Tämä naamiohan olisi tosiaan ihan mainio vaikka kaverin kanssa jaettavasi esim saunaillassa! Täytyykin pitää mielessä tai sitten minäkin jaan ylijäävät palat miehelle tätä testatessa! :D

  VastaaPoista