tiistai 7. heinäkuuta 2015

Lets Get Nude!

En suinkaan yllytä heittäytymään nakeksi, vaan esittelen tämän Rimmel Londonin 60 Seconds Nail Polish by Rita Ora, Lets Get Nude sävyisen kynsilakan. Tämäkin on instan puolella jo nähty, mutta tykästyin tähän niin että pakko se on tänne blogiinkin heittää. Todella sopivan nude sävy, ei haittaa vaikka kärjistä vähän kuluisi pois eikä ehtisi heti korjailemaan/vaihtamaan kynsilakkaa. Just passeli tähän nykyiseen elämäntilanteeseeni, jossa kynsiä ei lakkailla ihan milloin sattuu huvittaa ellei paikalla ole tarvittavaa babysitteriä. Tämäkin lakka muuten Livboxista tullut.

Rimmel kuvaa tätä alle 60 sekunnissa kuivuvaksi lakaksi ja lupailee vähän että tarvittaisiin vain yksi kerros. Noh, kuvassa kynsilläni on kaksi kerrosta ja silti kärjet hieman kuultaa läpi. Tosin tämän sävyn kanssa se vaan toi luonnonmukaisuutta kynsiin, mutta vaikka pinkissä se haittaisi minua.

Tätä voisin ostaa jemmaan toisen pullon, sillä niin kiva lakka tämä loppujen lopuksi on. Hintaakaan näillä ei ole 5-7 euroa enempää ostopaikasta riippuen. Jos etsit hyvää nudea lakkaa, niin tarkista olisiko tämä se oikea?IMG_20150610_100136

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit,kun näyttää kauniilta! Itse ostin tänään aika samantaipaisen lumenen nuden alennuksesta:)

    VastaaPoista