torstai 8. tammikuuta 2015

Mukana testiryhmässä!

Livboxin tilaajana sain sähköpostin taannoin jossa pyydettiin mukaan testityhmään kokeilemaan Biorion-hiusvitamiinia. Kiitos tästä mahdollisuudesta Livbox ja Orion Pharma.

Testijakson aikana joka alkoi nyt maanantaina, tulen popsimaan vitamiineja ja vastaan minulle lähetettyihin kyselyihin. Ei olisi voinut parempaan aikaan tarjoutua tämä mahdollisuus. Olen pitkään pähkäillyt hiusteni kanssa ja melkein jo varannut ajan polkkatukan leikkuuseen jotta saisin tämän ilkikurisen letin taas haltuuni.

Viime kuukausien hormonien vaihtelut ovat vaatineet veronsa ja toisaalla hiukset ovat voineet hyvin, mutta päänahka on rasvoittunut hurjasti, joka ei sekään ihanteellista ole. Olen avoimin mielin mukana testiryhmässä ja en malta odottaa että kuukausien varrella saattaa positiivisia muutoksia näkyä tässäkin reuhkassa. Olen ajatellut mittailla hiusten pituutta tässä kuukausittain ihan omaksi huvikseni, jotta näen tapahtuuko tässä muutosta hiusten kasvussa.

Lähtötilanne on kuivahko hius joka ei tottele yhtään ilman muotoilutuotteita (joita en jaksaisi tällä hetkellä läträillä). Liittynee muuhunkin karvoitukseen joka elää aivan omaa elämäänsä tällä hetkellä - mainittakoon esimerkkinä kulmakarvat jotka sojottavat ihan minne lystää - eri tavalla joka päivä. On jännää valita päivän meikki tasapainoittamaan ilkikurisia kulmakarvoja. Ripsetkin ovat mystisesti suoristuneet tässä viikkojen sisällä. Aiemmin ei ole ollut tarvetta ripsientaivuttimille, mutta nyt näyttää siltä että täytyy nuokin härpäkkeet etsiä esiin jälleen.


Onko kenelläkään muulla vastaavia pulmia riesana? Syöttekö säännöllisesti jotain biotiinia tai vastaavaa hiusten hyvinvoinnin takia?20150108_193203_20150108202710030Ei kommentteja:

Lähetä kommentti