lauantai 19. lokakuuta 2013

Simple silmämeikinpuhdistustyynyt

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nämä huhtikuun Livboxissa tulleet Simplen silmämeikinpuhdistustyynyt ovat loppuneet ja on aika tehdä tuomio.
Pakkaus sisälsi 30 kappaletta ja lupaa poistaa hellästi myös vedenkestävän meikin. Hintaa tällä paketilla on 5-6 euroa.

Ideana on pidellä lappua hetken aikaa iholla ja pyyhkäistä hellästi. Itse en ainakaan monessakaan tapauksessa pärjännyt yhdellä pyyhkäisyllä, saatikaan yhdellä lapulla per silmä. Lieneekö vika käyttäjän tekniikassa vai tosiasiassa että Max Factorin False Lash Effect oikeasti pysyy ripsissä kuin terva.

Tyynyjen luvataan sopivan myös herkemmälle iholle. Tuote ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Tästä kohden minulla ei ole moitittavaa, enkä huomannut että silmiä olisi mitenkään kirvellyt käytön jälkeen.

Ostaisinko siis itse? Hmm, mahdollisesti jos en jaksaisi raahata mukaani Lorealin suosikkiani. Mutta rahan säästämistä ajatellen nämä puhdistusliinat tulevat kalliimmaksi kuin raahata mukaan tuo nestemäinen puhdistaja ja vanulappuja. Lentokoneessakaan tuskin tulee usein tarvetta poistaa silmämeikkiä kesken kaiken. Mutta näitä oli ihan kiva kokeilla. Tässä mielessä Livbox on oikein mukava konsepti. Oletko sinä kokeillut Simplen tuotteita?


Simple

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti