torstai 27. joulukuuta 2012

Räjäyttävän puhdasta!?

Pahanhajuinen hengitys ei ole kiva juttu. Itse kärsin moisesta vaivasta toisinaan. Suuhuni kertyy välillä ns. proppuja. Jos ette tiedä niin googlettakaa ja varautukaa voimaan pahoin jos löydätte saman kuvamateriaalin kuin itse aikoinani. 

Joka tapauksessa ostin kokeiluun Listerinen Zero suuvettä. Tehokkaalta tämä tuntui, mutta ainakin omaa suutani hieman kirvelsi alkupäivinä. Kertooko se sitten bakteerien kuolemisesta vai mistä, mutta epämukavaa se oli. 

Mies totesi että hengitys oli raikkaampi käytön aikana. Olen löytänyt hyvin suorasanaisen avopuolison. Joka on itseasiassa aika mahtava juttu (vaikka huonoina päivinä mua rehellisesti sanoen ärsyttää jotkut kommentit...) Eli saan feedbackia reaaliajassa. How awesome is that? 

Olen kokeillut myös alkoholi-versiota tästä ja se olikin todella tujua tavaraa. Kerran tuntui siltä kuin suustani olisi irronnut joku kalvo!! En edes halua ajatella mitä se olisi voinut olla. Mutta hyvin nopeasti kurlasin suuni vedellä ja pidin taukoa siihen litkuun muutaman päivän. 

Kummasta sitten pidin enemmän? Kumpikaan ei ollut varsinainen makunautinto, mutta ei sen ole tarkoitustaan. Jos pitää näiden kahden version välillä tehdä valinta, niin otan alkoholilla. Kiitos.

Näitä on muitakin vaihtoehtoja olemassa. Ehkä se lila versio päätyy ostoskoriin seuraavan kerran.


4 kommenttia:

 1. Ite oon miettinyt tota Zeron kokeiluu.. Se lila on ihan jäätävää kamaa! Ei sitä hullukaan pidä määrättyä aika asuussaan! Tuntuu että polttaa koko suu värkin! *pthyi* :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama fiilis oli alkoholia sisältävän kanssa. Mutta herätti ainakin aamuisin erittäin tehokkaasti. :D

   Poista
 2. Se violetti on alkoholiversioista miedoin, ihan ok. Ennen kuin tulivat Suomeen, testasin jossain ulkomailla näitä alkoholittomia, ne on kivoja. Onneksi niitäkin saa, alkoholipitoinen suuvesi on turhan tuju oikeestaan kaikille, kuivattaa suuta ihan turhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vaan inhottaa ne proput sen verran että toivon niiden katoavan iäksi jos käytän tarpeeksi tujua ainetta. Vaikka ei se niin mene. Itsestäni vaan tuntuu "raikkaammalta".. Tää kuuluu vissiin kategoriaan "pakko laittaa edes ripsiväriä kauppaan mentäessä..."

   Poista